LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
John Legend - Free

we ❤️ music

John Legend a lansat melodia “Free”

Artistul a interpretat piesa in cadrul premiilor Grammy, aducand un tribut Ucrainei. Într-un an rar în care John Legend nu a fost nominalizat la un premiu Grammy, câștigătorul EGOT și-a făcut simțită prezența la spectacolul din 2022, debutând noua sa melodie „Free” la ceremonia de duminică, 3 aprilie.

Legend a onorat Ucraina cu spectacolul său live, apărând pe scenă la pian, în urma unei declarații a lui Volodymyr Zelensky. El a dat startul emoționantului single „Free”, o melodie pe care a lansat-o duminică, alături de cântăreața ucraineană Mika Newtown și poetul Lyuba Yakimchuk.
Câștigător de 12 ori al premiilor Grammy, Legend a primit cel mai recent premiul pentru Cel mai bun album R&B, în 2021, pentru Bigger Love, a treia oară când a câștigat la acea categorie.

Streaming Link: https://umusic.lnk.to/FREEPR

Urcând pe scena de la MGM Grand Garden Arena, spectacolul Grammy a fost un fel de avanpremieră pentru viitoarea rezidență a lui Legend Love in Las Vegas, programată să înceapă la sfârșitul acestei luni la Zappos Theatre din Planet Hollywood Resort & Casino. Cântăretul a programat până acum 24 de concerte in locație, în perioada 22 aprilie – 29 octombrie.

În noaptea dinaintea premiilor Grammy, Legend a fost, de asemenea, onorat la un eveniment pre-gală Black Music Collective.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT