LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Alina Eremia și Mario Fresh x Ai fost

we ❤️ music

Alina Eremia și Mario Fresh îți mulțumesc că ,,Ai fost”

Alina Eremia lansează ,,Ai fost”, o piesă emotivă, în care partener de dialog îi este Mario Fresh. ,,Ai fost” este o baladă caldă, despre inimi frânte, dar împăcate cu situația despărțirii, datorită amintirilor frumoase. Piesa vorbește despre învățături, despre partea pozitivă a lucrurilor care rămân în urma unei relații de iubire. Versurile sensibile și ritmul lejer le pun în evidență vocile luminoase ale celor doi.

Piesa reprezintă într-adevăr o colaborare între Alina și Mario, întrucât este compusă de cei doi, cu ajutorul lui Paul Iorga pentru partea de producție.

,,Am scris piesa <<Ai fost>> împreună cu Mario și Paul Iorga, fiind prima sesiune în formula asta. Cred că piesa asta ne-a căutat mai mult pe noi, decât am cautat-o noi pe ea. Cred că era nevoie de un astfel de mesaj, care e atat de simplu, dar atât de complex. E nevoie să iubești ca să mulțumești. Sper să se lipească de inimile oamenilor. Nouă ne place tare.” ne spune Alina Eremia.

,,Sunt foarte fericit să spun că am compus această piesă alături de Alina Eremia și Paul Iorga. Piesa a fost creată în studioul Bear Music și inițial, totul a venit ca o propunere pentru a fi piesa Alinei, însă la momentul întâlnirii s-a întâmplat “magia”. Am descoperit că suntem doi artiști compatibili și ne apreciem foarte mult unul pe celălalt, astfel am ajuns să facem din asta o colaborare. Povestea mea și a Alinei a început în urmă cu mult timp, când eram “concurenți” în toate competițiile unde cântam, iar cu timpul ne-am intersectat în carierele noastre. Pentru mine, piesa aceasta este o capodoperă, în toate formele ei. Este o piesa sensibilă, o piesă care te trece prin toate stările și cred că împreună am reușit să creăm ceva special, care va ajunge la inimile oamenilor, mai ales inimile celor care au trecut prin povești asemănătoare.” ne spune Mario Fresh.

Alina Eremia este una din cele mai iubite și influente artiste din peisajul muzical românesc, cu sute de milioane de vizualizări și o armată întreagă de fani ce-i urmăresc fiecare mișcare. În anul 2021, artista a fost prezentă în Top 100 Media Forest România cu 3 piese – “NOI”, “DEPENDENȚA MEA”, “CERUL ROȘU” – 2 din single-uri fiind incluse pe albumul “Déjà vu” care a câștigat premiul pentru “Best Album” în cadrul The Artist Awards 2021. În 2022, artista a fost prezentă în foarte multe proiecte muzicale, printre care și One True Singer sau ”In Zadar – Behind the Music”, cel mai recent documentar al artistei unde am putut vedea toate etapele prin care a trecut într-un camp muzical. De asemenea, 2022 a fost un an foarte bun din punct de vedere muzical, lansări precum „20:29” sau ”Supertare”, alături de Connect-R, au dominat topurile muzicale, fiind prezentă în Top 10 Radio Airplay săptămâni la rând. De asemenea, piesa a câștigat un premiu la The Artist Awards 2022, pentru cea mai virală piesă românească. De curând, Alina a lansat și un nou EP, “Metamorphosis”, cu sound-uri noi și experimentale pentru artistă, pentru care a colaborat cu nume precum Sak Noel, Ilkan Gunuc, Arem Ozguc și Arman Aydin.

Mario Fresh este artistul care a cucerit publicul cu numeroase hituri precum „Brațe străine” (alături de Andra), „Săracă inima mea”, „Dacă pleci”, „Ne mințim”, „Solo” și „Chitara mea”, o reinterpretare a single-ului „Să cântăm, chitara mea”, una dintre cele mai iubite melodii ale tuturor timpurilor. A urmat „Adu-mi soarele”, o piesă pentru toți cei care se simt pierduți atunci când persoana pe care o iubesc pleacă și „Bine de tot”, un proiect plin de culoare, cu o energie incredibilă și ritmuri fresh ce te provoacă să dansezi oriunde ai fi. De curând, acesta a cucerit publicul și toate radiourile cu piesa ,,Necesar”, în colaborare cu Renato.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT