LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
JID a lansat albumul The Forever Story

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /home/welovemu/public_html/wp-content/plugins/elementor/includes/widgets/video.php on line 1175

we ❤️ music

JID a lansat albumul “The Forever Story”

JID a lansat albumul “The Forever Story”. Materialul discografic are o mulțime de invitați speciali precum Yasiin Bey, Lil Wayne, 21 Savage, Lil Durk, EARTHGANG, Ari Lennox, Mustafa The Poet, BADBADNOTGOOD, Foushee și Johnta Austin (vărul și compozitorul desăvârșit al lui JID). Proiectul este produs executiv de DJ-ul și producătorul Christo.

JID este un artist din Atlanta de Est, care a fost nominalizat in acest an pentru premiile Grammy. Acesta a crescu ascultand funk si soul. El a debutat in 2015 cu EP-ul “DiCaprio”, in care aceasta a colaborat cu EARTHGANG, Bas si Ab-Soul. J. Cole a fost impresionat de talentul acestuia si astfel a fost semnat la Dreamville Records.

Stream / Download: https://umusic.lnk.to/TheForeverStoryPR

“The Never Story”, primul album, a fost lansat in 2017, urmand ca in 2018 J.I.D sa lanseze “DiCaprio 2”, care a fost laudat de Rolling Stone, Billboard, NPR si alte publicatii. In 2019, artistul a aparut pe “Revenge of the Dreamers III”, care a debutat pe primul loc in Billboard Hot 200 si a fost nominalizat la mai multe premii Grammy, inclunzand “Best Rap Album” si “Best Rap Performance.”
Tracklist:
Galaxy
Raydar
Dance Now (with Kenny Mason)
Crack Sandwich
Can’t Punk Me (feat Earthgang)
Surround Sound (feat. 21 Savage & Baby Tate)
Kody Blu 31
Bruddanem (feat. Lil Durk) & Spokenword by Mustafa The Poet
Sistanem
Can’t Make U Change (feat. Ari Lennox)
Stars (feat Yasiin Bey & BADBADNOTGOOD)
Just in Time (feat Lil Wayne, Kenny Mason)
Money
Better Days (feat Johnta Austin)
Lauder Too (feat Rayvn Lanae)

we ❤️ music

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT