LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.

we ❤️ music

Interviu: Florin Iordache “Am ajuns la concluzia că două personalități puternice sunt prea mult pentru un singur colectiv”

Fost concurent la Megastar, Florin Iordache a cântat o perioadă cu Krypton și a lansat mai multe piese solo.

Ne-am revăzut cu solistul care promite o revenire spectaculoasă și am aflat câteva detalii despre el într-un interviu exclusiv pentru WeLoveMusic

WeLoveMusic: Ești fost concurent Megastar și fostul solist al trupei Krypton. Toată lumea te știe dar suntem curioși ce ai făcut înainte de showul de la Prima TV?

Florin Iordache: Am făcut muzică de când mă știu, cred că de pe la 10 ani am început să cânt. Acum am 33 de ani. N-am fost prieten cu făcutul de bani din altceva și m-am orientat spre ceva ce-mi place. La 14 ani mi-am făcut prima trupă…

Cum se numea?

Mila 32, însă n-am înțeles de ce pentru că eu nu fusesem niciodată în Delta. Mi s-a părut interesant numele trupei și am avut primul concert la Big Mamu, dacă vă mai amintiți. N-am ajuns niciodată acolo la Mita 32… Dar la Sulina am ajuns cu Krypton.

Cand ți-ai dat seama că vrei să faci muzică?

La 10 ani.. Ai mei m-au sprijinit moral, pentru că nu sunt din familie de milionar.

Cum ți-ai dat seama că ai voce? Le cântai fetelor cu chitara?

Nu cu chitara, asta am învățat-o mai târziu. Nu știu cum mi-am dat seama că am voce, e cea mai grea întrebare. Știu că îmi plăcea să cânt și mă prindeam că știu să cânt. Cred că îl moștenesc pe tata deși nu a avut niciodată o treabă artistică ci mai degrabă mama a cochetat cu teatrul.

Îți plăceau anumiți artiști?

Am crescut de altfel, ca toată lumea, cu Michael Jackson, Eric Clapton, cu muzică bună.

Câți ani aveai când ai fost la Megastar?

18 sau 19. Am multe amintiri mișto, mai fusesem pe scenă dar a fost prima experiență televizată foarte tare. A fost cu totul altceva, deși unii au spus că e foarte simplu.

Te-ai vedea făcând televiziune?

N-am făcut pană acum, însă am terminat jurnalismul. Poate că voi face.

Ai avut un hit cu care ai dat lovitura?

Am avut câteva piese și cu Krypton, însă am lansat una cu Cat Music care se numea “Zâmbește”. lansat în 2015, a fost un succes ca număr de urmăritori ai piesei. Am mai avut proiecte și care au avut succes afară.

Acum ești doar tu solo și compui…

Da, așa e, însă le voi da drumul la timpul potrivit. Pregătesc o revenire, stați cu ochii pe mine.

De ce ții piesele la sertar?

Am simțit că nu e momentul, am propriile viziuni, idei, însă durează. Impedimentul este de natură financiară și vreau să le fac cum am avut eu viziunea.

În afară de muzică ce mai faci?

Am făcut bursă, am încercat un magazin online, proiecte care nu au prins.

Sunt multe găști muzicale, nu te-ai lipit și tu la una?

Da, însă nu am găsit-o pe aia cu care să rezonez. Să mergem în aceeași direcție în care simțim… Unele urmăresc doar interesul financiar ce ea ce mi se pare o crimă impotriva muzicii.

Ce-ți dorești pentru următoarea perioadă?

Am multe idei frumoase pe care nu le mai numesc planuri, nu le mai numesc dorințe. Ideea e să faci ce-ți place. Am făcut voice over pentru diverse proiecte. Am trăit o vreme din drepturi de autor, fac diverse lucruri.

De ce nu mai cânți cu Krypton?

Am ajuns la concluzia că două personalitati puternice sunt prea mult pentru un singur colectiv. Nepotrivire de caracter.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT