LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Berre a lansat single-ul Better Off Alone

we ❤️ music

Berre a lansat single-ul „Better Off Alone”

Berre a lansat single-ul „Better Off Alone”. Berre Vandenbussche (21 de ani) a început să înregistreze cover-uri ale artiștilor săi preferați în propriul său garaj și într-o parcare de lângă casa părinților săi. Interpretările sale emoționante ale melodiilor îndrăgite l-au făcut remarcat, iar când a postat o versiune a „Lost Without You” (Freya Ridings) pe TikTok, videoclipul a devenit viral, ajungând rapid la peste 1 milion de vizualizări.

După succesul piesei „Lost Without You”, Berre a lansat prima sa piesă originală „Say My Name” pe 6 mai 2021. Piesa a ajuns pe locul 1 in topul Belgian Airplay și a ajuns pe locul 35 in Spotify Daily Top 100 și pe locul 4 în topul din Belgia. Foarte repede, tânărul artist a fost invitat să cânte în direct single-ul său de debut la posturile de radio și de televiziune din țară.

Stream / Download: https://umusic.lnk.to/BetterOffAlonePR

„Noul meu single este despre o relație care este pe cale să se încheie. Punctul de rupere este atunci când realizezi că ești mai bine singur”, a spus Berre despre piesă.

„Say My Name” a atins 10.000 de pre-salvari, a ajuns pe locul 1 în topurile belgiene de difuzare, a intrat în top 50 pe Spotify și este încă în top 10 Shazam, timp de 10 săptămâni consecutiv. Berre a primit o veste grozavă la sfârșitul verii, cand „Say My Name” a obținut discul de aur în Belgia!

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT