LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Jessie Reyez a lansat albumul Yessie

we ❤️ music

Jessie Reyez a lansat albumul „Yessie”

Jessie Reyez a lansat albumul „Yessie”, al doilea material discografic de lunga durata din cariera artistei de origine canadiana. Albumul include o singură colaborare, cu rapperul din Atlanta, 6lack. Calvin Harris este un producător special pentru track-ul „Titos”, iar producătorul Pop Wansel se ocupă de producția piesei „Queen St W”.

Materialul discografic a fost anunţat odată cu lansarea baladei „Mutual Friend” din luna august. Într-o discuție recentă cu Billboard, cântăreața a descris albumul ca pe un debut în declanşarea unui sentiment. Atât în ​​intenție, cât și în execuție, „Yessie” se simte ca și cum Jessie Reyez s-a distilat la esență fină. „Yessie” este un material în care sentimentele stau aproape de suprafață – 11 track-uri puternice care încă găsesc spațiu pentru o experimentare subtilă.
Streaming Link: https://umusic.lnk.to/YESSIEPR
YESSIE reia de unde a rămas albumul ei de studio de debut din 2020 – o lansare foarte așteptată dintr-o eră acum de neuitat. Scrisul ei de pe noul album surprinde experiența umană într-un mod care este, în același timp, unic și care poate crea usor asocieri. După ce a lansat două EP-uri apreciate de critici, Kiddo și Being Human In Public, Jessie a lansat “Before Love Came To Kill Us” în martie 2020. Albumul s-a clasat în primele cinci pozitii în topul Billboard’s R&B Albums Chart, a acumulat peste 1,2 miliarde de ascultări și a câștigat titlul de Top Female Debut Album și Top R&B Album din 2020, contribuind la cariera lui Reyez ca star internaţional. În plus, Jessie a avut apariții live la Lollapalooza 2021, Coachella 2022 și a deschis turneul mondial “Happier Than Ever” al lui Billie Eilish.
Yessie Tracklist:

1. “Mood”
2. “Hittin”
3. “Forever” Feat. 6lack
4. “Queen St W”
5. “Mutual Friend”
6. “Titos”
7. “Only One”
8. “Still C U”
9. “Break Me Down”
10. Emotional Detachment Demo”
11. “Adios Amor”

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT