LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
glorya&balkan

we ❤️ music

Glorya & Balkan trag un semnal de alarma! Ce piesa au lansat artistii!

Glorya&Balkan incep toamna in forta! Sunt ambitiosi si nu ies din studioul de inregistrari pana cand nu au noutati pentru cei care ii asculta. Si pentru ca si-au obisnuit fanii sa scoata melodie dupa melodie, artistii nu se lasa mult asteptati si lanseaza un nou single, “De frica ta”, in colaborare cu Sprint Music. Piesa este inspirata din realitate si transmite un mesaj puternic! Cu siguranta, multi se vor regasi atunci cand o vor asculta!

“Am vrut ca piesa “De frica ta” sa transmita un mesaj puternic, deoarece atinge un subiect delicat in care, cred eu, se va regasi foarte multa lume.
De-a lungul timpului s-a tot discutat despre aceasta situatie care, de multe ori, devine greu de depasit.
Sper ca piesa “De frica ta” sa traga un semnal de alarma si sa reuseasca sa-i faca pe oameni sa gandeasca mereu pozitiv.
Am incercat impreuna cu Balkan sa transpunem in clip o poveste inspirata din realitatea oamenilor care au trait aceste lucruri si speram ca am reusit sa transmitem prin intermediul lui ceea ce ne-am dorit. De clipul piesei s-a ocupat Marian Plaian.
Vrem pe aceasta cale sa ii multumim pentru sustinere lui Marius China si intregii echipe Sprint Music! Speram sa fie o piesa pe placul ascultatorilor nostri!”, marturiseste Glorya.

balkan

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT