LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
6TEEN

we ❤️ music

Interviu – Ce spun tinerii din 6Teen despre piesa „1 2 3”

Anamaria, Emil, Alexia, Bogdan și Miruna adică tinerii din 6Teen au mereu noutăți și surprize. De curand au lansat cu Sprint Music piesa „1 2 3”. la care au lucrat cu Ralflo și Aura Gheorghe. 4 dintre ei ne-au spus mai multe intr-un interviu exclusiv.

Anamaria Emilia Ene

welovemusic: Care e numele tau si cati ani ai?
Anamaria: Mă numesc Anamaria Emilia Ene și am 20 de ani.

Despre ce e piesa?
E o piesă de vară. Piesa a început cam așa: Marius China a auzit piesa la Ralflo și a spus, din prima, “Piesa asta trebuie să meargă la 6TEEN!”. Și, am fost în studio la Ralflo, am ascultat piesa, ne-a plăcut, am repetat-o, am înregistrat-o și, uite așa, s-a născut “1 2 3”. Îmi place extrem de mult! Sper să vă placă și să aibă cât mai multe vizualizări. Asta îmi doresc. Sperăm să vă placă și să vă inspire, pentru că este despre iubire. Este cea mai preferată piesă, dintre toate, de până acum, de la noi.

V-a luat mult să o înregistrați?
Cred că ne-am întâlnit de două ori și ascultam, la studio, cu Ralflo și Aura – a făcut versurile. Ne-a plăcut extrem de mult cum se îmbină vocile, cum le-a aranjat Ralflo, acolo, pe fiecare. Am așteptat ceva până să se lanseze.

Vreți să faceți și videoclip la ea?
Deocamdată, nu o să fie videoclip. Poate, dacă o să prindă, vom face și videoclip.

Mesaje de la fani primiți?
Primim mesaje de la fani. Ne întreabă de piese, când lansăm… Doar că, trebuie să creștem foarte mult în online.

Dar, proiecte solo?
Despre proiectul solo, am avut acceptul lui Marius Chină să lansez o piesă împreună cu Ștefan B. Este o piesa superbă, la care am stat până la 6 dimineața să o înregistrăm. Ne-am apucat pe la 9 seara și am stat până la 6. Deși, înainte, eram obosită, că lucrasem foarte mult.

Ești angajată undeva?
Pe de o parte, lucrez și la un salon de coafură, dar le îmbin, deși e foarte greu. Eu vreau să urmez foarte mult cu muzica, asta îmi doresc cel mai mult.

Cum a fost vara pentru tine?
Muncitoare. N-am fost nici la mare. Măcar, să dau o fugă pentru o zi. Am muncit foarte mult, am stat și în studio. Am început să și scriu versuri, de curând. Cred că, la toamnă, o să mai am proiecte cu Ștefan B. Și, poate și proiecte solo. Îmi doresc și proiecte alături de alți artiști.

Spuneai că “1 2 3” e o piesă de dragoste, tu cum stai cu dragostea?
Eu sunt genul de fată care nu stă să caute și mă axez pe carieră. Dar, deocamdată, nu s-a ivit nimeni. Am avut o fostă relație, care s-a terminat în urmă cu câteva luni, dar n-a fost o “relație”. Pot să zic că a fost de vreo două-trei luni. Când o veni, o veni. Cel care va veni, va fi până la sfârșit.

În afară de muzică, proiecte și munca ta, ai și alte planuri, legate de călătorii? Să vizitezi ceva anume?
Da. Îmi doresc foarte mult să călătoresc, dar pentru asta trebuie să muncesc foarte mult, pentru a avea bani, ca să pot să merg în anumite țări.

Unde iți dorești să mergi?
Vreau să merg în Italia, în America, la Paris, peste tot!

Cum te înțelegi cu colegii din trupă?
Suntem fix cum ar trebui să fie o trupă. Nu avem certuri. Dacă e ceva, să fie de acord toți, sunt de acord. Dacă nu, își dau cu părerea. De exemplu, la o piesă, dacă ne pune cineva, “Partea aia e cu Oana” s.a.m.d. Și, dacă nu ne convine ceva, automat nu ne enervăm. Nu suntem genul ăla: “A, mie îmi place mai mult partea aia!”. Nu! Suntem chiar O.K. și ne înțelegem foarte bine.

Mai faceți canto?
Eu fac canto cu Maria Stepovenco. Este cea mai bună profesoară de canto! Ele două au școala de canto ““TRA-LA-LA SCHOOL”. Și, fiecare, cred că face, în particular, cu alți profesori. Cei din trupă. Îmi doresc să ajung cât mai sus, să mă cunoască mai multă lume, să am cât mai multe proiecte și separat, și cu alți artiști. Dar și cu trupa, să continuăm.

Ai mai slăbit?
De atunci, de 4-5 ani, mă mențin la aceeași greutate. Nu m-am mai cântărit de mult. Variez, cred că între 59-60 de kilograme. Pentru mine, nu contează asta. Contează să mă simt bine în corpul meu și să am grijă la ce mănânc.

Cu Ștefan B. cum te înțelegi?
Foarte bine. Pot să zic că avem o chimie foarte bună. Ne înțelegem super bine. Râdem, glumim, e de gașcă. În fiecare săptămână, suntem invitați să cântăm, împreună, la un club de la Universitate.

Emil Alexandru Geantă Nica

welovemusic: Cum te numești și câți ani ai?
Emil: Mă numesc Emil Alexandru Geantă Nica și am 19 ani. Aproape 20. Și, anul acesta, fac un an și ceva de când sunt în trupa 6TEEN.

Anul trecut, erai mai micuț. Pare că te-au udat la picioare, la rădăcină.
M-am maturizat.

Ce-ai mai făcut, de atunci până acum?
Muncă, facultate. Am mai cântat eu, pe acasă. Na, cu prietenii…

La ce facultate ești?
La ASE, Finanțe Bănci, în limba engleză. Trec în anul II, la toamnă. Momentan, mă ocup cu munca. Sunt ajutor de ospătar, barman, chiar ospătar, când colegii mei pleacă în concedii. Vin în locul lor. Cu astea mă ocup, pe moment, ca să pot să fac un ban. Din toamnă, vreau să-mi găsesc ceva, la birou. Contabilitate, dacă ar fi. Sau muncă de birou, ca să prind și experiență. Ușor-ușor, vreau să văd dacă pot să mă reapuc să scriu niște melodii. Să văd dacă le mai am cu versurile.

Astea, dacă le-ai avut odată, le ai mereu.
Le aveam, la un moment dat. Aveam inspirație și făceam anumite melodii, ori de dragoste, ori care erau de despărțire. Vreau să văd dacă le pot face. Sau chiar să mă duc la un concurs de muzică, că am mai fost, și înainte. La un concurs ca “Vocea României”. Vreau să văd cât de bun sunt. Să văd dacă mai am experiența pe care o aveam și înainte.

Ce poți să spui despre noua piesă?
E foarte ritmată. E fix pentru vibe-ul de vară. Până la urmă, oamenilor dacă le place, pot s-o asculte. E de dragoste, dar, în același timp, e și de despărțire. Chiar îmi dă un feeling bun. Chiar e una dintre melodiile care îmi place cel mai mult! Îmi place că linia melodică este ritmată. E mult mai diferită de ce am făcut înainte.

Te înțelegi bine cu Ralflo?
Da. Chiar m-a ajutat să ajung unde stă el. Mă încurcam un pic, că nu am mai fost în zona aceea. M-a ajutat, mi-a explicat. Foarte de treabă. La televizor, mi se părea mult mai serios, dar e foarte de treabă după ce lucrezi cu el.

Cu cine ți-ai dori să mai lucrezi?
Smiley, Alex Velea, Connect-R. Cei mari din România!

Și, dacă ar fi să faci un feat. cu o voce feminină?
Mira. Cred că Andra, la fel. Loredana. Mai mult pe partea de băieți. Îmi plac și vocile feminine, dar nu-mi vin acum în cap.

Cum stai cu dragostea?
Sunt împreună, de 6 luni, cu o fată. Cea mai buna prietenă a mea. O ducem bine. Suntem în perioada aia, deja ne-am cunoscut, deja ne știm defectele. Ne mai certăm, ne mai ciondănim. Ne rezolvăm problemele. Înainte, nu aveam chestiile astea. E una dintre cele mai reușite relații de-ale mele. Mi se pare matură, mai ales că, încet-încet, mă duc într-o zonă de om matur.

Vacanță ai avut, anul ăsta?
Mai mult muncă. Dar, de-abia aștept să vină septembrie, să mă duc și eu, în sfârșit, în vacanță.

Unde vrei să pleci?
Câteva zile la mare și la munte.

Peste hotare nu vrei să pleci?
De-abia la anul! Prin Bulgaria, dacă nu cumva să ajung și prin Austria.

Mai ai frați și surori?
Vitregi. Vreo 3 frați.

La tine, în familie, s-a cântat?
Mama avea un hobby…

Ea te-a îndreptat către muzică?
Nu. Mi-a plăcut de când eram mic. Fredonam prin casă. Cântam melodiile lui Smiley, ale lui Alex Velea și Simplu, când era trupa.

Bogdan Antoneag – 6TEEN

welovemusic: Cum te numești și câți ani ai?
Bogdan: Sunt Bogdan Antoneag și am 18 ani.

Spune-mi, te rog, despre noua piesă 6TEEN, “1 2 3”.
E o piesă de vară, foarte ritmată. După cum au spus, probabil, și ceilalți membri ai trupei, e cea mai bună piesă pe care am scos-o vreodată. E o piesă ritmată și cred că fiecare dintre noi și-a scos cele mai bune tehnici vocale. A fost foarte frumos să lucrăm la ea. Am lucrat cu Ralflo. La el, acasă, chiar, am făcut-o și a fost o experiență foarte frumoasă! O experiență din care am învățat multe.

Ce ai făcut vara asta?
Am încercat să mă regăsesc pe mine, după terminarea liceului. Să văd ce vreau să fac pe viitor.

Ai dat la facultate?
Da. Sunt la Științe Politice, la Universitate.

În afară de facultate, muzică și prieteni, bănuiesc, urmează o vacanță?
Vacanță? Câteva zile la mare, dar nu prea mult. Cel mai mult m-am focusat pe mine însumi. M-am axat foarte mult pe BAC și pe examenul acesta și m-am lăsat pe mine puțin deoparte. Am simțit foarte mult nevoia să lucrez la mine. Să revin unde eram.

Ce altceva faci, în afară de muzică?
Mă duc la sală, ies cu iubita mea și cam asta e viața mea în ultimul timp. Și, cu prietenii, desigur.

Ți-ai dori să faci un “feat.”, să ai o colaborare cu cineva din muzica românească sau de afară?
Din muzica românească, sincer, nu prea cred. Orice colaborare este bine-venită, dar, depinde. Ca orice artist, depinde dacă o să îmi placă piesa. Dacă este o piesă bună, e bine-venit, cu oricine, nu contează. Atâta timp cât este o piesă bună și mie îmi place.

Ai un solist sau o solistă preferată?
Din România? Nu cu adevărat, să spun “Da, chiar îmi place”.

De afară?
De afară, îmi place The Weeknd foarte mult.

Ai vrea să mergi la un concert de-ale lui?

Desigur, dar e destul de costisitor.

Mai ai alte hobby-uri? Colecționezi ceva, faci ceva anume?

Merg la sală, pentru mine, pentru a mă ajuta și mental, și fizic. Alt hobby, mă uit la fotbal, ca majoritatea băieților. Mă joc pe calculator. N-am o viață chiar așa de interesantă, din păcate. Sau, din fericire.

Cum te înțelegi cu colegii?
Foarte bine. Ne-am înțeles, mereu, foarte bine, de la începutul trupei. Și, nu a intervenit nimic, niciodată, între noi.

Alexia Bărbulescu – 6TEEN

welovemusic: Cum te numești și câți ani ai?

Alexia: Sunt Alexia Bărbulescu din trupa 6TEEN, am 15 ani și mă ocup cu muzica.

Ce părere ai despre piesa nouă?
Cred că este piesa mea preferată de până acum. Chiar îmi place foarte mult! Are un vibe foarte bun și e, pur și simplu, foarte mișto și fresh. E o piesă de vară, dar știți că o puteți asculta tot timpul.

Cum a fost vara asta pentru tine?
A fost frumos! Am stat cu familia, vara asta.

Ai apucat să mergi undeva?
Am fost la mare și la munte. Am fost cu familia.

Nu ai un iubit sau e secret?
Nu încă. Am un iubit mai mult imaginar.

În ce clasă ești?
În clasa a VIII-a.

Anul viitor, vei avea examen. Vrei să dai undeva?
Încă nu știu. Cred că mă hotărăsc pe ultima sută de metri, dar când voi fi mare, vreau să mă fac cântăreață. Adică, mă văd pe scenă.

Ce pasiuni ai în afară de muzică?
Îmi place să citesc. Și, cam atât. Mă mai uit la filme și seriale.

Ultimul serial văzut?
“Never Have I Ever”, pe Netflix.

Ultimul filmul văzut?
Nu mai știu. “Not Okay”, cred că se numea.

Ai actori preferați?
Dylan O’Brien.

Cu cine ți-ai dori să colaborezi muzical, de afară sau de aici?
Nu știu, sunt mulți, dar, în același timp, n-am pe nimeni în minte în momentul ăsta. Îmi plac mulți artiști.

Ce iți dorești pentru următoarea perioadă?
Concerte. Și, aș vrea să stau cu prietenii mei mai mult. Adică, vreau să îmi fac amintiri, mai ales acum, fiind ultimul an.

Cum te înțelegi, de fapt, cu colegii tăi din 6TEEN?
Ne înțelegem foarte bine. Nu cred că ne-am certat, nici măcar ciondănit, niciodată.

Poți să ne mai spui ceva despre tine?
Cred că cel mai drăguț lucru e că am un papagal vorbitor. Și a zis numele de două ori. Îl cheamă Coco.

Alte animaluțe îți mai dorești?
Momentan, nu. Că nu cred că o să am timp de ele.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT