LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Richard Stan & Drei în Miami cu legendarul Rick Ross

we ❤️ music

Românii Richard Stan și Drei, videoclip în Miami cu legendarul Rick Ross

Rick Ross, faimosul rapper de peste ocean, a colaborat recent la o piesă și un videoclip cu doi români – artistul Drei și regizorul Richard Stan. Drei este un artist născut în Ploiești, dar stabilit în Los Angeles în prezent, de unde activează în industria muzicală încă din 2010. În tot acest timp, a colaborat cu mulți artiști internaționali, printre care Sean Paul, Rich The Kid și The Game.

Una dintre piesele sale – “Te Necesito”, în colaborare cu J Romero – a fost în Top 20 în Mexic (2018), iar piesa “Loco” – în colaborare cu Kap G – a înregistrat un real succes pe Spotify și s-a făcut auzită peste tot în Statele Unite.
Piesă pe care Drei tocmai a lansat-o în colaborare cu marele Rick Ross se numește ”Bands” și a fost produsă de Diny și înregistrată în Los Angeles cu inginerul de sunet JD Feighner. De mix&master s-a ocupat IRKO, cel care a mixat și ”Donda” – albumul lui Kanye West pentru care a fost nominalizat la Grammy în anul 2022. Întregul proiect este lansat sub sigla Renegade Territory (Serg Morales & J. Val).
”Este o mare realizare pentru mine, un băiat din Ploiești, care a crescut, practic, cu muzică lui Rick Ross, să ajung să cânt pe aceeași piesă cu el. De fapt, este un vis împlinit, pentru că eu am visat efectiv că într-o bună zi să ajung să cânt cu el. Nu știam când sau în ce fel se va întâmpla, dar mi-am dorit mereu și nu am crezut că este imposibil. Piesă “Bands” este cea norocoasă și, de asemenea, este primul single de pe noul meu album pe care îl voi lansa în curând. De asemenea, am și alte surprize pe care mă pregătesc să le lansez în lunile următoare”, spune Drei dDespre colaborarea cu Rick Ross.

Richard Stan și Drei, videoclip în Miami cu legendarul Rick Ross
Richard Stan și Drei, videoclip în Miami cu legendarul Rick Ross

Videoclipul piesei ”Bands” este o explozie de energie, cu imagini din Miami – unde aceștia au filmat timp de două zile – și în care se face remarcată prezența celebrei actrițe și fotomodel din India – Gizele Thakral – care aduce o energie vibrantă și adaugă o notă exotică videoclipului. Cadrele ei au fost filmate în Los Angeles.
Regizorul bucureștean Richard Stan a reușit să creeze o atmosferă autentică și a transformat videoclipul într-o experiență vizuală captivantă. Încă de la la sosirea să în L.A. – unde este stabilit actualmente – Richard și-a continuat carieră de regizor de videoclipuri muzicale. După colaborări de succes cu artiști români de top – Antonia, Connect-R, Puya, Alex Velea, etc., acesta lucrează cu artiști cunoscuți de peste ocean și în prezent se pregătește să lanseze câteva proiecte noi, cu concepte noi, alături de artiști celebri precum Chingy sau Krayzie Bone – unul dintre membrii faimoasei trupe Bone Thugs’N’Harmony. Pentru Richard, colaborarea cu Drei și Rick Ross a reprezentat o adevărată provocare și, în același timp, un proiect la care a participat cu bucurie: ”A fost o experiență interesantă, într-un oraș… extrem de călduros! Mă bucur tare pentru faptul că am putut să “îmbrac” frumos acest proiect unic. Îi urez mult succes lui Drei și îmi pare bine să iau parte, de ceva vreme, la evoluția lui că artist și sunt sigur că această colaborare cu Rick Ross, unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați rapperi, îl va duce acolo unde și-a dorit mereu”, spune Richard Stan.
Colaborarea dintre Drei, Rick Ross și Richard Stan a dat naștere unui proiect remarcabil care se va bucură de succes în lumea muzicii, fără doar și poate.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT