LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.

we ❤️ music

J Balvin a colaborat cu Maria Becerra pentru piesa “Que Mas Pues?”

Îndrăgitul solist J Balvin a revenit cu un nou single acompaniat și de un videoclip, împreună cu artista argentiniană, Măría Becerra, intitulat „¿Qué Más Pues?”. Mai multe despre acesta colaborare aflați în continuare.

„Qué Más Pues?” e o piesă de pus pe repeat vara aceasta. Bătăile de tobă acompaniază perfect basul și pianul, în timp ce Balvin și Becerra cântă despre o poveste de dragoste distrusă de neglijare: „Nu este personal / Nu te-ai născut să fii iubitul cuiva / M-ai avut mult timp, ai fost distrat / Si acum ce? Am plecat.” „Qué Más Pues?” s-a lansat  împreună cu un videoclip în care Balvin și Becerra sunt surprinși cântând despre dragostea lor eșuată.

De când a lansat albumul „Colores” primăvara trecută, J Balvin a lansat mai multe single-uri, printre care se numără și: „Tu Veneno”, „Ma’ G”, „Otra Noche Sin Ti” în colaborare cu Khalid, și „Lento” împreună cu Mr. Eazi. De asemenea, artistul a apărut și în videoclipul lui Eladio Carrión „TATA”. În septembrie, acesta va cânta la festivalul din New York, Governors Ball, alături de Post Malone, Phoebe Bridgers și mulți alții. Cariera lui Becerra era deja în ascensiune, așa că această piesă este doar cea mai recentă oprire în calea ei spre succes. Artista de doar 21 de ani a devenit populară datorită muzicii si vlog-urilor ei haioase postate pe canalul ei de YouTube.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT