LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Ioana Ignat Lângă inima ta

we ❤️ music

Ioana Ignat lansează piesa „Lângă inima ta

Ioana Ignat pregătește lansarea primului său album și lansează single-ul „Lângă inima ta”, melodie ce se va găsi pe materialul discografic. Piesa vorbește despre momentele de confuzie în urma unei relații, în care nu ne mai găsim locul fără persoana iubită.

„Lângă inima ta” este compusă de Ioana, alături de Lora, iar producția este realizată de Alexandru Turcu, Vlad Andrinoiu și Iordan Adrian, cel care a făcut și mix & master-ul.
În această toamnă, Ioana Ignat a fost invitata lui Ronan Keating în cadrul unui festival din România, unde au cântat împreună hit-ul „If Tomorrow Never Comes”, pentru prima oara în 20 de ani în formulă de duet, iar Ioana a fost vocea specială care a completat interpretarea live.

Streaming Link: https://IoanaIgnat.lnk.to/LangaInimaTaPR

Din 2017 până în prezent, Ioana Ignat, una dintre cele mai talentate artiste din industria muzicală românească, a depășit bariere și a cucerit topuri muzicale prin melodiile compuse și lansate. Carismatică și creativă, Ioana este un artist cu apariții live excepționale, reușind să cucerească atât publicul, cât și scenele industriei muzicale. Debutul Ioanei înseamnă hitul „Doar pe a ta”, piesa anului 2017, care a ajuns no. 1 în topurile muzicale. În prezent, videoclipul piesei are 65 milioane de vizualizări.

Tot în 2017, Ioana compune și lansează „Nu mă uita”, una dintre cele mai populare piese românești în mediul online, ce atinge 97 milioane vizualizări pe YouTube. Un nou no. 1 și peste 60 de milioane vizualizări vin pentru Ioana odată cu piesă „În palma ta”. Anul 2020 o aduce pe Ioana Ignat din nou în primele poziții Trending YouTube cu piesele „Tu nu meriți”, „Azi”, „O lume întreagă”, „Singură greșeală” (împreună cu Florian Rus) și „Sensibil (Nu am somn)”. Piesă „Inima Naivă”, lansată alături de Sebastian Dobrincu, a ajuns la 4,6 milioane vizualizări.

În 2021, Ioana și-a unit forțele cu trupa VUNK pentru track-ul „Ultimul Anunț” (3 milioane de vizualizări), și a colaborat, pentru a treia oară, cu Edward Sanda pentru single-ul „Dacă tu nu ai fi” (15 milioane de vizualizări). În 2022, Ioana a colaborat cu Holograf pentru melodia „Am ales cu sufletul”, a lansat piesă „Am vrut să te sun”, a colaborat din nou cu Sebastian Dobrincu pentru track-ul „Weekend”, alături de Gheboasa și a lansat piesele „Tăcerea” și „Am vrut să te sun”.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT