LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru

we ❤️ music

Colaborare specială Gabi Bagu și Matteo la piesa “Dominicana”

Doi dintre cei mai carismatici soliști de la noi, Gabi Bagu din noua generație și Matteo au revenit în atenția fanilor cu o super colaborare. Este vorba de videoclipul piesei "Dominicana" pe care vă invităm și pe voi să o urmăriți în continuare.

Gabi Bagu și Matteo ne aduc exoticul mai aproape în aceste zile în care calatoritul e mai complicat decât obișnuia să fie. “Dominicana” va fi cu siguranță una din piesele pe care le vom aveam în coloana sonoră a acestei veri. Pentru aceasta piesa muzica a fost facuta de  Matei-Anton Vasiliu si Florina-Lorena Stoian iar de text s-a ocupat  Eduard Furfurica, Matei-Anton Vasiliu si Florina-Lorena Stoian.  Gabi Bagu e cunoscut pentru versiunile originale create după o multitudine de piese celebre. A fost confirmat deseori în mediul online și pentru compozițiile proprii, precum ”Nu Ești Tu”, care a strāns peste 7 milioane de vizualizări pe canalul său de YouTube, dar și pentru piesele în care a apărut alături de alți artiști, precum Matteo și Keed. Pentru cei care vor să îl cunoască mai bine, Gabi postează pe contul sau de YouTube inclusiv vloguri, care surprind momente de interes din viața lui.

Născut și crescut în București, Matteo este un artist, songwriter și producător de dancehall, raggae și rap. Primul contact cu muzica l-a avut prin Apocalipss, trupa de hip-hop pe care a format-o împreună cu Bean (Subcarpați). Ulterior, el a lucrat cu artiști precum Loredana Groza, Taraful din Clejani, Marius Moga, Alex Velea, Smiley, Delia Matache and so on. În prezent, Matteo conduce propria casă de producție, Mattman Music, cu care continuă să își lase amprenta muzicală în industria din România și nu numai.

we ❤️ music

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT