LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Mira – N-am să te las

we ❤️ music

Mira – N-am să te las x O declarație de dragoste, vulnerabilă și dureroasă

Curajul unui om stă în puterea lui de a-și dezvălui vulnerabilitățile. Să accepți și mai apoi să spui că nu vrei să pierzi pe cineva, să-ți dai dreptul să riști refuzul, sunt trăiri pe care mulți dintre noi le ascundem printre suspine. Dar câți suntem dispuși să le arătăm public, să le cântăm, supunându-ne astfel ochiului indiscret al celorlalți? Mira face întocmai acest lucru în piesa „N-am să te las". Un exercițiu de sinceritate într-un moment dintre cele mai intime.

Piesa este testamentul unei iubiri ce riscă acum să se prăbușească, este o promisiune, pusă în versuri emoționante și pline de putere.
Piesa „N-am să te las” este deja un HIT în rândul TikTok-erilor din România cu peste 1 milion de utilizatori care au văzut clipul și fredonat sound-ul „N-am să te las”.
Mira afirmă despre piesă: “De când mi-a trimis Alex Pelin demo-ul am simțit un fior în corp și am știut că piesa aceasta îmi definește în întregime trăirile. E o piesă plină de emoție și sunt convinsă că oamenii vor rezona cu mesajul. Am vizualizat imediat și clipul după primele ascultări și m-am teleportat într-un deșert pustiu, dorindu-mi să exprim cam ce se află în sufletul omului care trăiește o iubire neîmplinită.”
Piesa este o co-producție între HaHaHa Production și Miralicious. La muzică și text au lucrat Vlad Lucan și Alexandru Pelin, iar producția a fost creată de Vlad Lucan.
Follow Mira:
https://www.instagram.com/mira/
https://www.facebook.com/OficialMira
https://www.youtube.com/c/MiraOfficialMusic
https://www.tiktok.com/@mira

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT