LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Ioana Ignat

we ❤️ music

Ioana Ignat a depășit pragul de 100.000.000 vizualizări la piesa „Nu mă uita”

Ioana Ignat sărbătorește peste 100.000.000 de vizualizări pe canalul său de YouTube la videoclipul piesei „Nu mă uita”. Ioana este unul dintre puținii artiști din România cu un videoclip care depășește acest prag.

Videoclipul piesei „Nu mă uita” a fost lansat în cadrul unui eveniment în urmă cu câțiva ani și a fost realizat de către Ionuț Trandafir.
Piesa a fost compusă integral de către Ioana Ignat, muzică și text, la fel ca și alte melodii lansate de către artistă, cu productie de Ionut Rad.
Ioana Ignat a adunat până în prezent peste 400.000.000 vizualizări la videoclipurile lansate, atât pe canalul său de YouTube, cât și pe alte conturi, pentru colaborările pe care le-a avut de-a lungul celor șase ani.

“Sunt foarte recunoscătoare că atât de mulți oameni au rezonat cu povestea mea. E mare satisfacția când muncești, îți pui sufletul pe tavă și vezi rezultate atât de frumoase. Mă simt mult mai motivată să fac în continuare ceea ce imi place și să împărtășesc cu toată lumea trăirile mele prin muzică”, a declarat Ioana Ignat.

De acest prag, de 100.000.000 de vizualizări, se apropie și videoclipuri precum „În palma ta” sau „Doar pe a ta”, ambele lansate alături de Edward Sanda.
În plus, și canalul de YouTube al Ioanei este foarte aproape de 500.000 de abonați.
Recent, Ioana Ignat a anunțat că își unește forțele cu DJ Project pentru a prezenta publicului una dintre cele mai interesante colaborări live din muzică românească. Cele două proiecte vor împărți aceeași scenă în perioada următoare, iar fanii ambilor artiști vor fi, cu siguranță, încântați de această oportunitate unică de a-i vedea performând împreună.
Din 2017 până în prezent, Ioana Ignat, una dintre cele mai talentate artiste din industria muzicală românească, a depășit bariere și a cucerit topuri muzicale prin melodiile compuse și lansate. Carismatică și creativă, Ioana este un artist cu apariții live excepționale, reușind să cucerească atât publicul, cât și scenele industriei muzicale. Debutul Ioanei înseamnă hitul „Doar pe a ta”, piesă anului 2017, care a ajuns no. 1 în topurile muzicale. În prezent, Ioana Ignat are numeroase hituri care au ajuns pe locul 1 în topurile radiourilor și care au strâns milioane de vizualizări pe YouTube și ascultări pe Spotify, printre care se numără piesă „Nu mă uită”. În 2023, Ioana Ignat va lansa primul album, pe care va include piese că „Lângă inima ta” și „Te caut iar”.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT