LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Bogdan Ioan in Dubai

we ❤️ music

Cum a ajuns Bogdan Ioan să aibă un concert în Dubai

Fostul câștigător al titlului și premiului Vocea României, showul de la Pro TV, a fost invitat în Dubai unde a trăit experiențe nemaipomenite. Bogdan Ioan a povestit întâmplările prin care a trăit și îi pare rău că nu a mers cu familia în aceasta călălatorie specială, unde a cântat și dat interviuri.

Solicitat să ajungă în Dubai, Bogdan Ioan a dat și interviu la radio. ”A fost o experiență extraordinară pentru mine și mi-a plăcut mult în Dubai. Nu am apucat să vizitez prea multe, fiind acolo pentru un concert, însă cu siguranță mă voi întoarce acolo! Data viitoare mi-ar plăcea să merg în vacanță, cu familia. De curând am avut placerea de a participa și cânta în fața unui numeros public international, de mii de persoane, în cadrul unui eveniment din Dubai, mai exact la lansarea școlii de IT “Teach Me Code”. Cum am ajuns aici? Foarte simplu și interesant în același timp. Într-o zi de miercuri, Alex Cocindau, creierul din spatele “Teach Me Code”, îmi scrie într-un mesaj privat pe Instagram că a fost impresionat văzând audiția mea de la Vocea Romaniei și că și-ar dori să cânt la acest eveniment, care avea loc duminica. Zis și făcut, am luat avionul, am plecat direct spre sala unde se ținea evenimentul, la proba de sunet, iar a doua zi a fost una deosebită atât pentru cei care au asistat la eveniment, cât mai ales pentru mine, având în față un public format din mii de persoane, mai exact 2500 de persoane.

Bogdan Ioan a fost invitat la radio
Bogdan Ioan a fost invitat la radio

 

Dar asta nu a fost tot, având parte și de o surpriză. Ora 11:20, mă aflu în culise și îmi încălzesc vocea, repetând celebra piesă a lui Michael Jackson, Earth Song. În timp ce repetam trec pe lângă mine prezentatorii evenimentului, dar nici nu am observant, eram prins de moment. Gata încălzirea, eram pregătit de a intra pe scenă, mă apropii și vin cei doi prezentatori la mine spunându-mi că am o voce extraordinară, iar eu eram un pic nedumerit pentru că nu știam unde mă auziseră. Vine momentul meu, urale în public, iar cei doi , Kris Fade (cunoscut publicului datorită show-ului de succes difuzat pe Netflix, “Dubai Bling”) și Priti Malik, mă abordează din nou, spunându-mi că ei sunt prezentatorii emisiunii “Kris Fade Show” de la Virgin Radio Dubai și că le-ar face plăcere dacă aș cânta în emisiunea lor. A fost ceva neașteptat. Am ajuns în emisiune, am cântat Earth Song, aducându-mi aminte de emoțiile trăite la Vocea României, iar după, au intrat mulți ascultători din Australia și Orientul Mijlociu în direct, printre care și un român, spunând că parcă l-au auzit pe Michael Jackson, fapt ce m-a emoționat teribil. Am avut și plăcerea de a cânta „Heal The World” împreună cu cei din studio. Ei având o rubrică în care cântă diverse piese, ce se numește “Duvet”, vă puteți da seama ce moment amuzant a putut să iasă. În finalul emisiunii, am avut parte de încă o bucurie, aceștia oferindu-le ascultătorilor un fragment din piesa “Do It Like Jackson” pe care urmează să o lansez în luna iunie.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT