Artista susține că echilibrul în toate și disciplina sunt esențiale pentru o viață sănătoasă.
WeLoveMusic: Paula, tu ești gata de plajă în orice moment. Care este secretul tonusului tău?
Paula Hriscu: Să știi că și în privința mișcării și a condiției fizice aș putea spune că mă ghidez după vorba noastră din bătrâni “îți faci iarna car și vara sanie”. Glumesc, desigur, cert este că eu cred că nu trebuie să aștepți venirea verii ca să începi să alergi prin parc sau să îți programezi un concediu pe plajă ca să îți dai seama că ai un surplus de kilograme. Condiția fizică bună este semnul unui organism sănătos și cu toții ne dorim asta, fie vară, fie iarnă.
Tu ai mai declarat că petreci foarte mult timp la sală. Cam cât?
Zilnic, mai puțin în weekenduri. Am avut și sesiuni de antrenamente de 3-4 ore, da. Dar am și zile în care stau mai puțin. Eu pot spune că sunt cumva norocoasă, pentru că am un antrenor cu care colaborez foarte bine. Vlad Cozma m-a ajutat să mă disciplinez, să rămân concentrată, să fiu perseverentă și să înțeleg mai bine și partea care se petrece după ce pleci de la sală, adică alimentația, somnul, hidratarea.
Pentru că tot ai pomenit de alimentație, ce mănânci și cât de des mai cedezi bunătăților ardelenești?
Ahhh! (râde) Hai să încep cu răspunsul la ultima întrebare, da? Îți dai seama că mai cedez, rar, dar cedez. Până la urmă, suntem oameni, dar cum am spus, echilibrul e esențial. Cât despre ce mănânc, îți pot descrie rutina mea, cred că e mai simplu așa: Dimineața am cam același mic dejun: 4 ouă, dar cu un singur gălbenuș, pe care ori le fierb, ori le fac omletă și legume (ardei gras, roșii, ridichi) și mai mănânc și desertul meu preferat, care e compus din următoarele: fulgi de ovăz, peste care pun apă fierbinte și se face un pudding. Adaug jumătate dintr-o banană, zmeură și afine și o cupă de proteină cu gust de ciocolată. Cam asta mănânc înainte de sală. La prânz, aleg dintre: pește (somon, păstrăv, biban), piept de pui sau de curcan și vită, pe care le gătesc la grill sau la cuptor cu aburi. Garnitura lângă carne este, de obicei, orez basmati sau cartofi dulci copți sau fierți. La cină, întotdeauna mănânc ceva ușor. Cred că e important, până la urmă, să fim conștienți de ceea ce mâncăm, să combinăm sănătos alimentele și să ne luăm toți nutrienții de care oraganismul are nevoie. Și, da, să facem multă mișcare și la sală, dar și în aer liber, să ne bucurăm de soare, de ce nu, de mare și să râdem mult. Zâmbetul este vindecător, iar râsul tonifică mușchii abdominali.