LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru

we ❤️ music

Interviu: Yssa “La facultate am 10 pe linie! Am bursă de performanță încă din primul an, mă mențin pe locul 1”

Așa cum ați aflat deja de la noi Yssa și Vali Vijelie au lansat o colaborare de succes, melodia “Am iubit pentru amândoi”. Cum o știm pe Yssa, alias Isabela Ilie, de mică am realizat un interviu exclusiv cu ea despre noua colaborare pe care îl puteți citi în continuare.

WeLoveMusic: Cum a luat naștere colaborarea cu Vali Vijelie?
Yssa: Eu am mai lucrat cu Liviu Puștiu în trecut, el compunând o parte a negativului piesei “Tukil”. Mă aflăm la studio la el și m-am întâlnit cu domnul Vali Vijelie. Am decis să încercăm să refacem această piesă. Am înregistrat amândoi piesa în întregime, pe rând și am combinat apoi vocile. Am fost foarte mulțumiți de rezultat și am decis să o lansăm.
Cum au decurs filmările videoclipului?
Filmările au durat 7 ore, deoarece pe lângă acest videoclip, am mai filmat încă unul la o piesă solo. Mi-a plăcut foarte mult viziunea pe care a avut-o Danezu’ și a ieșit exact cum ne doream.
Ce așteptări ai de la piesa “Am iubit pentru amândoi”?
Momentan sunt fericită că a intrat în trending. Sper să continue să crească și că ascultătorii să o aprecieze la fel de mult cum o apreciez eu.
Ce urmează pentru tine pe plan muzical?
Voi lansa și cealaltă piesă la care am filmat videoclip, o piesă solo, compusă de John Românu, iar apoi urmează și alte piese, colaborări.
Cu Facultatea cum te descurci?
Excelent! Sunt studentă în anul 3, la Facultatea de Transporturi-Universitatea Politehnică din București. Am 10 pe linie! Am bursă de performanță încă din primul an, mă mențin pe locul 1, cu multă pasiune și dragoste pentru domeniul pe care l-am ales.
Ce alte pasiuni mai ai în afară de muzică?
Îmi place foarte mult mediul de afaceri și sper să calc pe urmele tatălui meu, să fac carieră în publicitate.
Unde te pot găsi fanii?
Pe contul meu de Facebook (Yssa), pe Instagram (yssa.bellaa), pe Tik-Tok (yssa.bellaa) și pe Youtube (YSSA).
Un mesaj pentru cititorii WeLoveMusic!
Fiți alături de mine și de muzica mea, continuați să urmăriți site-ul WeLoveMusic pentru cele mai tari noutăți din industrie și rămâneți optimiști până ne vom revedea la concerte.

we ❤️ music

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT