LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.

we ❤️ music

Interviu: SATRN “Sunt din nou optimist și inspirat să creez lucruri noi și cool”

Pandemia de coronavirus i-a făcut pe unii să stea departe de scenă dar nu și de studiourile de înregistrări.

Este și cazul lui Vlad Alecu aka SATRN care are multă treabă zilele acestea iar despre proiectele lui a stat de vorbă cu WeLoveMusic iar ce am aflat puteți citi în următorul interviu exclusiv.

WeLoveMusic: Pentru început cine ești SATRN și de unde vii?

SATRN: Salut, mă numesc Vlad Alecu am 31 de ani și sunt din București. SATRN este numele proiectului meu muzical independent cu sound R&B alternativ. Numele este inspirat de planeta Saturn, planetă care guvernează zodia mea – Capricorn.

Ce faci perioada asta din punct de vedere muzical?

Pentru că este important ca artist să ai cât mai mult conținut, în această perioadă am scris mai multe melodii pentru a-mi crește repertoriul. Toate piesele mele sunt foarte personale atât că sound cât și ca mesaj. Îmi doresc să fac muzică autentică, diferită și care să inspire la originalitate. Targetul pentru anul acesta este să lansez cinci piese noi.

Cât de mult te-a afectat pandemia asta?

Aș minți dacă aș spune că nu m-a afectat. Pentru mine pandemia a avut un impact destul de mare, deoarece mi-a declanșat stări de anxietate și depresive; aveam senzația anul trecut că va dura foarte mult până când își va reveni sectorul artistic, în special partea de concerte și de live. Lucrurile încep să-și revină și sunt din nou optimist și inspirat să creez lucruri noi și cool.

Te-ai apucat de ceva nou în pandemie? Să faci bani din altceva?

Lucrez în prezent, separat de activitatea artistică, într-un business de familie – restaurant. Mă ocup de partea de logistică și marketing pe timp de zi, iar serile le dedic sesiunilor de studio.

Ai luat și tu coronavirus?

În mod oficial nu, dar poate am fost asimptomatic

Când vei lansa ceva nou? Te-ai gândit la o colaborare muzicală?

Urmează să scot a patra piesă SATRN <<Left Me Home>> chiar foarte curând, Vineri pe 18 iunie. Sunt foarte entuziasmat de acest single, deoarece a fost o piesă experiment, începută pe telefon în GarageBand, la care s-a lucrat foarte mult. Mesajul piesei este neașteptat și vorbește despre toate petrecerile nereușite la care am fost și cum adesea ne petrecem timpul în mințile noastre când atmosfera e lame

Când ai început să faci muzică?

Încă de mic am descoperit muzica prin Michael Jackson și am știu că vreau să fiu artist. Am studiat pian în copilărie, apoi la majorat am avut prima mea piesă. A urmat o perioadă de câțiva ani de contracte cu label-uri, concursuri muzicale și cântat live în diverse proiecte. În urmă cu 2 ani am înființat DarkViolet Records, studio și label independent, alături de KLYDE, NAJAH și HERA unde scriem piese așa cum le simțim noi, cu un sound diferit față de ce se aude pe radio-uri.

Cât de mult iubești muzica?

Iubesc muzica din tot sufletul, piesele mele spun povestea vieții mele și voi face muzică mereu pentru că mă împlinește și pentru că simt că talentul muzical și vocea mi-au fost date de sus pentru a crea. Mă motivează faptul că nimeni altcineva nu poate trăi emoțiile și sentimentele mele, așadar e datoria mea să-mi creez arta pe care doar eu o pot crea.

Un mesaj pentru cititorii noștri?

Vă mulțumesc pentru timpul acordat acestui interviu ; atât piesele mele cât și ale colegilor mei le puteți asculta pe toate platformele digitale. Fiți pe fază vineri pentru noua lansare <<Left Me Home>>

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT