LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
jorge aer

we ❤️ music

Jorge colaborerează din nou cu Marius Moga la piesa “Aer”

Jorge și Marius Moga, ne dovedesc că prima iubire “muzicală” nu se uita niciodată, cei doi reîncepând colaborarea de succes cu single-ul “Aer”. Primii pași în muzică a lui Jorge sunt legați de Marius Moga, cel care a produs albumul trupei dance Cocktail, din care făcea parte și Jorge.

Noul single “Aer” este realizat de Jorge alături de trei producători fresh din studiourile DeMoga Music, Tadisaster, Stefan Ioniță și Maya Pop , care au adus un vibe pozitiv și cool piesei, perfect pentru vara 2022.
““Aer” este o melodie care definește iubirea pură și sentimentul de vară, în versuri. Îmi doream o melodie care să pătrundă în suflet și să ne atingă de la primele acorduri.

Sunt foarte încântat de chimia pe care am avut-o cu producătorii din studioul lui Marius, ne completăm perfect și ne stimulăm creativ, ceea ce face ca piesele să sune fresh. “Aer” este prima din seria multor piese pe care urmează sa le lansăm împreună.”

Așa cum ne-a obișnuit la ultimele single-uri, Jorge s-a implicat activ și în videoclipul piesei “Aer” “Videoclipul este despre povestea Lui și a Ei, a îndrăgostitiilor în general, și a sentimentelor profunde, autentice, pe care nu le vedem, însă le simțim, pentru că ele plutesc în …Aer. Iar marea și nisipul ne-au asigurat cadrul perfect pentru a ilustra povestea de dragoste” a declarat Jorge.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT