LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Theea Eliza x ERROS

we ❤️ music

Anatomia unei despărțiri – Theea Eliza și primul său album – “ERROS”

Theea Miculescu, compozitoarea ale cărei piese probabil că le-ai fredonat, a decis să încalțe oficial pantofii de artist și să se prezinte lumii alături de primul său album. “ERROS” poate fi coloana sonoră a unui film cu personaje sud-americane, care îi regăsește pe protagoniști dezamăgiți din iubire, însă cu speranța la un nou început. Mixul omogen de muzică braziliană, rock și muzică urbană promite să vă cucerească, așa că apăsați cu încredere play și bucurați-vă de muzică!

Muzica, textul și producțiile pieselor au fost realizate de Theea Eliza, iar pentru mix și master, artista a colaborat cu Mihnea Părăuan.
,,Mai știe cineva piesa <<Lambada>>? Tot punea mama piesa asta când eram mică și eu dansam și mă bucuram la fiecare play, pentru că îmi plăcea atât de mult! În continuare cred că are unul dintre cele mai bune refrene din lume. De-abia acum îmi dau seama că atunci se năștea dragostea mea pentru muzica sud-americană, mai ales cea braziliană, și pentru limba portugheză. Am compus acest album pentru că am vrut să combin patru elemente cu care eu mă identific în plan muzical: muzica țării mele, muzica braziliană, rockul (tata m-a crescut cu Queen) și muzica urbană – omagiul adus meseriei mele de compozitor pop!
Albumul este anatomia unei despărțiri prin care multă lume trece măcar o dată în viață. Se numește <<ERROS>> (greșeli), pentru că este despre a învăța să ai grijă de inima ta, lecție pe care foarte des omul o înțelege din… greșeli. Piesa <<Erros>> este despre atunci când vine momentul să închei o relație. Îmi plac elementele vizuale și îmi place să spun povești în cântece, așa că în <<Erros>> am descris un ultim sărut în aeroport și un zbor cu avionul spre casă, ca metaforă pentru tranziția de la destinația veche, o relație care nu merge, la destinația nouă, ceva mai bun care urmează să se întâmple.” ne spune Theea Eliza.
Theea Eliza a avut o adevărată pasiune pentru muzică încă din copilărie, cântând la chitară și pian de la o vârstă fragedă, nu doar în scopuri recreative, dar cu intenția de a crea, songwriting-ul fiind modul prin care artista a descoperit libertatea în cel mai sincer mod posibil. Pasiunea a ghidat-o pe Theea către școala de songwriting din Los Angeles, SONGU, experiență ce a modelat-o în a deveni una dintre cele mai apreciate compozitoare din industrie, colaborând cu nume precum INNA, Antonia, Alina Eremia și câștigând premii pentru compozițiile sale, scrierea piesei “UFO” a lui Roxen, aducându-i primul său disc de aur de la Warner Music Polonia.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT