LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
David Dobrincu la podcast cu Bogdan si Surubel de la Vorbeste lumea

we ❤️ music

David Dobrincu i-a luat la întrebări pe Bogdan și Shurubel de la „Vorbește Lumea”! Ce a aflat?

Copilul-minune, solistul, actorul și vloggerul David Dobrincu i-a luat la întrebări pe colegii lui de la „Vorbește Lumea”, de la PRO TV. Bogdan și Shurubel s-au lăsat luați la întrebări de David Dobrincu în podcastul său, la „DD SHOW".

După câteva încercări cu câțiva specialiști în psihologie sau medicină, precum Urania Cremene și Doctor Cezar, acum, David Dobrincu s-a gândit să-i ia la întrebări pe cei doi prezentatori la „Vorbește Lumea”, de la Pro TV. Cei doi au multe de povestit despre prietenia lor, iar tânărul a încercat să le afle secretele. ”Plini de energie, dar și extrem de carismatici, Bogdan și Shurubel ne captează cu energia lor și buna dispoziție, în fiecare dimineață, atunci când prezintă matinalul ”Vorbește Lumea”. Am vrut să intru în lumea lor, să le aflu toate secretele și vulnerabilitățile și îmi doresc să impărtășesc cu voi toate acestea. Sper că informațiile din acest episod să vă aducă puțină bucurie și inspirație!”, a spus David Dobrincu. Cu iscusința și cu curiozitatea unui copil, tânărul i-a făcut pe cei doi să povestească tot felul de amănunte despre prietenia lor, despre cum au fost rivali înainte de a fi prieteni și multe alte detalii pe care le aflați numai urmărind podcastul puștiului devenit celebru prun ceea ce face.
Cine este David Dobrincu?
David Alexandru Dobrincu are 11 ani, e fotomodel, actor, dansator și cântăreț. Are deja câteva single-uri lansate, coveruri și concerte susținute în aer-liber și nu numai. David a apărut în reclamele și promouri tv, a prezentat modă pe marile podiumuri ale lumii, a filmat pentru serialele „Clanul”, „Vlad” și „Lecțîi de viață” de la Pro Tv, a luat lecțîi de dans de societate la Academia de dans a lui Mihai Petre. Dublează voci pentru filme de animație și are propria rubrica la „Vorbește lumea”. A realizat un cover după melodia „Karma” – (cover Coldplay -varianta în română) unde ia atitudine în ceea ce privește violența în școli care se asociază fenomenului de bullying. A mai lansat piesă „Hai” cu Marius Moga, apoi a înregistrat cu Anna un cover special de Crăciun după ”Mistletoe” a lui Justin Bieber, apoi cu Ava a colaborat la un alt cover după „Shallow” al lui Lady Gaga & Bradley Cooper. A urmat o altă colaborare cu Charlize ”An eisai ena asteri”, un cover după Nikos Vertis și cu Cezar Ouatu a colaborat la coverul piesei „Perfect Symphony” dar și pentru altele și are multe proiecte muzicale. O altă colaborare este cu AnaMaria Mărgean.
David Dobrincu: https://www.facebook.com/davidalexand…
https://www.facebook.com/DavidAlexand…
https://www.instagram.com/david_alexa…

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT