LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
bibi

we ❤️ music

Interviu Bibi: “Toate vin la timpul lor! Important e că eu si Antonio ne iubim și avem încredere în noi”!

Bibi sau Bianca Lixandru cântă de la 5 ani și are o mulțime de piese lansate, colaborări și planuri. mari În plus, o vedeți în serialul “Profu” de la Pro Tv unde joacă un rol principal. Despre toate aceste realizări dar și despre cererea în căsătorie și plecarea în Dubai am stat de vorbă cu Bibi în interviul exclusiv următor pe care îl puteți citi în continuare.

WeLoveMusic: Ai avut un an plin încât am putea spune că nici nu a fost pandemie pentru tine și iubitul tău, Antonio Pican. A fost totuși vreun moment în care te-ai plictisit?
Bibi: A fost un an plin de realizări, cu finalizările proiectelor din anul anterior și cu startul unor noi proiecte interesante și provocatoare. Eu și iubitul meu, Antonio Pican, suntem mândri și fericiți că am lucrat împreună la proiectele muzicale pentru că așa nu prea am simțit pandemia. Cât despre plicitseală, nu-mi dau seama ce-ar trebui să se întâmple ca să am timp să mă plictisesc. Mie mi se pare că, dimpotrivă, zilele sunt mai scurte decât înainte de pandemie și că de fapt nu ne mai ajunge timpul. Nici nu te-ai trezit bine, nici nu te-ai dezmeticit cum trebuie, că una-două s-a făcut la loc noapte.

Ce înseamnă muzica pentru tine?
Muzica e un lucru fără de care nu cred că aș putea trăi, înseamnă aer… când sunt tristă mă adun ascultând muzică, când sunt fericită ascult muzică… muzica e totul pentru mine, nu pot trăi fără ea, așa cum respir, la fel am nevoie de muzică. Ea face parte din mine!

bibi si inelul de logodna
bibi si inelul de logodna

Te-ai întrebat vreodată ce însemni tu pentru muzică?
Pasiune, control, dedicare, profesionalism și recunoaștere.

Cât de mult o iubești? Și cum ți-ai dat seama că va face parte din viața ta?
Mi-am dat seama că în multe momente muzica are un efect puternic asupra mea și cu siguranță este unul din lucrurile fără de care nu aș putea trăi. Sunt curios ce înseamnă muzica pentru voi și vă invit să îmi spuneți în comentarii.

Câți ani aveai când ai început să cânți?
Cinci ani și jumătate

Ne poți spune cum ți-ai întâlnit jumătatea? Și unde?
Se spune că vieţile noastre sunt aranjate să ne întâlnim cu un anumit suflet, chiar înainte de a ne naşte şi că fiecare suflet ar avea o pereche ideală, un suflet pereche. Pe Anto l-am remarcat pentru prima dată atunci când și-a lansat piesa “Amsterdam” pentru că rar mi se întâmplă să îmi placă un băiat cum cântă. Și DA, baby este artistul meu preferat din această industrie. Pentru mine el este cel mai talentat, inteligent și cel mai amuzant din lume. În urmă cu un an și ceva ….. am primit un mesaj de la el pe instagram, eu i-am răspus și am stabilit să ne întâlnim pentru a colabora pe plan muzical … și de aici a început totul.

BiBi-și-Antonio-Pican in dubai
BiBi-și-Antonio-Pican in dubai

Ați plecat în Dubai și ai avut parte de o mare surpriză la aeroport. Ne-ai făcut să lăcrimăm….
Da. Înainte să plecăm în vacanță, în aeroport, am avut parte de cea mai neașteptată și frumoasă surpriză… a fost cu adevărat SPECIAL totul! Am trecut prin toate stările posibile înainte să răspund la ACEA ÎNTREBARE . Să primeșți inelul de logodnă de la persoana iubită este cu siguranță ceva special, frumos și unic în viață. Consider că îți trebuie extrem de mult curaj pentru a pune ACEA ÎNTREBARE și știu că Anto a făcut acest pas pentru că are mare încredere în mine și în relația noastră. Din punctul nostru de vedere, trebuie să iubești mult persoana de lângă ține și să ai multă încredere în ea că să poți să faci acest pas. Ne iubim mult și fiecare clipă pe care o petrecem împreună e specială. Inelul de logodnă constituie pentru noi un simbol al dragostei și da, am primit inelul de logodnă, dar asta nu însemna că suntem deja și căsătoriți :)) Însemna că a fost un gest făcut din pură iubire, un gest care înseamnă extrem de mult PENTRU NOI și ne dorim să ținem momentan aceste sentimente așa cum sunt acum. Toate vin la timpul lor! Important este că ne iubim și avem încredere în noi. Ne dorim să facem atât de multe lucruri împreuna, fapt pentru care v-am pregătit multe proiecte și sperăm să va placă. În scurt timp le vom dezvălui. Îi suntem extrem de recunoscători lui Dumnezeu pentru relația pe care o avem deoarece este absolut superb să crești (în orice) odată cu persoană dragă; să vă învățați reciproc, să va ajutați la bine și la greu, să vă maturizați împreună, dar în același timp să vă cunoașteți și să vă păstrați latura inocentă de copil din voi. Vrem să le mulțumim frumos tuturor oamenilor care ne urmăresc și care ne-au transmis gânduri atât de minunate. Va îmbrățișăm cu toată dragostea și fiți cu ochii pe noi pentru că va pregătim multe proiecte geniale!

Cum au fost filmările pentru videoclipul “Arde”?
Clipul este filmat în Dubai, de iubitul meu, așa că ne-am distrat maxim și ne-am simțit minunat amândoi. Am îmbinat utilul cu plăcutul și ne-a plăcut mult.

Ai avut parte la final de 2020 câteva colaborări, cu Anda Adam, fiica ei și Antonio. Cum a fost provocarea?
Un proiect foarte frumos și interesant.

Anul acesta ce ne pregătești muzical? Ce alte proiecte mai ai?
Alături de oamenii minunați care îmi sunt alături și cărora le sunt recunoscătoare pentru tot sprijinul acordat, v-am pregătit foarte multe proiecte în care am pus suflet și la care am lucrat cu toată dragostea. Una dintre surprize este piesa “Boom Diggy”. Sperăm să vă placă! Pe 20 martie exact la un an de la lansarea primului proiect împreună cu iubitul meu “Toate Fostele”, care a intrat din primul moment pe cele mai importante radiouri din România, vom lansa noul nostru proiect “Boom Diggy”.

bibi si antonio pican
bibi si antonio pican

Când mai ai timp pentru tine?
Mereu îmi fac timp și pentru mine, și pentru NOI. Pentru mine, este important să nu-mi neglijez familia, oamenii apropiați. Dar, în același timp, îmi place să respect un angajament, sunt 100% implicată în studio, când scriu, la evenimente sau când răspund la un interviu. Încerc să-mi rup timp și pentru mine, timp în care pur și simplu să investighez cum mă simt și să-mi dau seama dacă m-a încărcat negativ sau pozitiv un lucru.

Cânți, filmezi vloguri, joci în “Profu”, când ai timp să le faci pe toate?
Absolut toți oamenii care reușesc în viață au învățat să-și organizeze bine timpul și absolut toți oamenii care nu au succes își irosesc timpul cu activități ce nu le folosesc. Cine vrea să ducă la bun sfârșit ceea ce contează pentru el și ce este cu adevărat important, trebuie să înceteze ”să fie ocupat cu a avea treabă”.

Te mai întâlnești cu prietenele?
Da

Ce îți dorești pentru anul aceesta?
În primul rând să iau Bacu :) apoi să călătoresc foarte mult cu iubitul meu și familia!

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT