LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.

we ❤️ music

Interviu: Randi “Trebuia să joc în “Cu un pas înainte”, am primit propunerea înaintea lui Smiley, dar nu cred că păcăleam pe nimeni”

Andrei Ropcea sau Randi, cum îl cunoaște toată lumea muzicală, împlinește 38 de ani pe 23 mai așa că l-am vizitat la studioul său de la Famous Production să vedem ce mai face.

WeLoveMusic a încercat să afle mai multe despre trecutul si prezentul lui Randi iar ce am aflat în exclusivitate puteți citi în continuare.

WeLoveMusic: Salutare, Randi, ce ai mai făcut în ultimele zile?

Randi: Am fost invitat chiar zilele trecute să fiu copilot pe un circuit, afară din București. A fost o altfel de experiență, lua virajele într-un fel anume… O experiență interesantă, nu mi-a fost frică pentru că am mers cu un profesionist. Ovidiu Zaberca, campion național de anduranță, pilot profesionist. Nu îmi imaginez cum rezistă ei trei patru ore pentru că eu nu-mi mai simțeam casca pe umeri când m-am dat jos. Casca aia grea avea un suport pe care-l puneai pe umeri ca să nu te lovești, când accelera și frâna mă simțeam că aveam o tonă pe mine. Dar într-un cuvânt a fost totul cool.

Asta a fost cea mai tare experiență a ta de pană acum?

Nu, pentru că m-am dat și-n roller coster. Și acolo sincer mi-a fost mai frică. Mult mai frică pentru că nu-mi place. Dar m-am dat pentru că voiam să-mi înving niște temeri, nu-mi place senzația de gol. M-am speriat când eram mic, m-au pus ai mei într-un roller coster și asta a fost.

Vorbim de activitățile pe care le faci pe langă muzică. Dar vacanță ai avut în perioada asta, de anul trecut și pană acum?

Pui paie pe foc, învârti cuțitul în rană (zâmbește). Am ratat perioada asta două vacanțe în Bali și una în Japonia, cu familia. Și după am zis că nu-mi mai fac planuri de vacanță. E irelevant ce planuri ai în ultima vreme. Dar mă duc de ziua mea, pe 21 mai, la Dubova, la Cazanele Dunării, trei zile… Cel mai mult am stat în vacanță 3 săptămâni… uiți de stres, de muncă.

Vrei totuși să te duci undeva afară din țară?

Aș vrea să mă duc cu ai mei în Italia, la sfârșit de iunie, cu familia. Și în rest, nu-mi mai fac planuri, pentru că nu poți fi sigur de nimic. Și decât să suni iar să-ți se dea banii pe bilet, pe cazare, mai bine o lăsăm așa.

În perioada asta de izolare ai făcut multă muzică…

De unde știi? (rade) Așa e și e important că am făcut un album în engleză, vreau să mă întorc în locurile de unde am plecat, Europa de Est, în primul rând, și niște țări din Asia. Și apoi să dăm și înspre vest dacă se poate.

Solo sau cu Morandi?

Și solo și cu Morandi dar am vrut să fac viziunea mea asupra muzicii din punct de vedere internațional și să pot să scriu muzică și fără părerea și aportul lui Moga. Să-mi demonstrez mie că se poate și singur.

Te-ai gândit să lansezi un album?

Încă mă gândesc dacă are sens să lansez un album, adică toate piesele deodată sau single-uri.

Ai lansat o piesă interesantă cu Connect R, “De vorbă cu mine”. Cum a venit propunerea?

De fapt el a lansat-o cu mine. Îmi doream să fac o piesă cu el și înainte să-mi trimită el i-am trimis eu o piesă să o facem featuring, eu cu el. Apoi a venit și piesa lui în primele săptămâni de lookdown. Am terminat-o fiecare în locul lui.

Ce crezi că urmează pentru tine?

Cred că urmează un succes mai mare decât l-am avut cu Morandi, așa mi-am propus. Așa îmi doresc, deși lucrul trebuie să fie realist. Caut artiști noi, colaboraz cu Eugenia Nicolae de la “Românii au talent” și “Vocea României”, cu Edward Sanda și mulți alții.

Nu ai primit propuneri să joci în filme sau seriale?

Am avut prima propunere pentru rolul pe care l-a primit Smiley în serialul “Cu un pas înainte” –  m-au chemat la casting. Cu talentul de actor te naști cumva. Însă eu am bun simt, am un simt al penibilului și nu cred că păcăleam pe nimeni că pot fi actor. Îmi place să mă bag în chestiile pe care știu să le fac bine. În perioada aia aveam multe concerte cu Morandi, și asta îmi doream, să fac muzică, să cant afară. Însă îți spun sincer că n-am regretat. Dacă rămâneam la serial renunțam la unele concerte.

Îți mai amintești cum ai debutat? Cum te-ai cunoscut cu Moga?

La el în apartament. Stătea cu Smiley care avea la el în camera un setup de studio și mă mai chema să facem muzică. M-am dus și a venit Moga, și i-a zis Smiley că vreau să fac și eu muzică. Moga colabora cu Hi-Q, cu Mof Records, caută artiști, producători. Și la 2 ani s-a născut Morandi, am mai lucrat cu alți artiști, iar apoi am devenit producător, am învățat și eu pe parcurs.

Îți e dor de concerte?

Îmi este dor, dar nu ard. Pot să dorm bine noaptea (zâmbește)

we ❤️ music

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT