LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
olivia addams

we ❤️ music

Interviu: Olivia Addams: “O colaborare specială pentru mine ar fi cu The Motans”

Olivia Addams s-a făcut remarcată atât în lumea muzicală cât și în lumea virtuală, în special cea TikTok, unde are o comunitate unită de prieteni.

Toată lumea îi fredonează piesele așa că ne-am gândit să aflăm mai multe despre Olivia așa că i-am solicitat un interviu exclusiv.

WeLove Music: Cine este Olivia Addams și de unde vine numele de scenă? Care este numele tău adevărat?

Olivia Addams: Numele meu adevărat este Opriș Adriana Livia. Așa m-am ales cu Olivia. Iar Addams? Când eram mică, serialul meu preferat era familia Addams, iar personajul meu preferat era vărul IT.

Când te-ai îndrăgostit de muzică pentru prima oară? Cine te-a sprjinit?

De muzică am fost îndrăgostită de când mă știu. La 5 ani dădeam concerte în fața jucăriilor, apoi în fața familiei, le cântam străinilor pe stradă la trecerile de pietoni, practic oriunde și oricând aveam ocazia să cânt, o făceam. În piesa “Thank you for the music”, de la ABBA, e un vers cu care empatizez foarte tare și anume: “She says I began to sing long before I could talk”.

Cât ai muncit înainte de a avea succes cu piesele tale?

Un lucru pe care l-am înțeles este că abia în momentul în care m-am dedicat complet au apărut rezultatele. Am cochetat ani de zile cu muzica, sub diferite forme, însă aveam un job full time în același timp sau facultate, master etc. Doar dacă îmi mai rămânea timp după ce terminam cu cele enumerate mai sus, dădeam atenție și muzicii. În momentul în care mi-am dat demisia și mi-am asumat că mă implic 100% în visul meu, am văzut rezultate.

Ce altceva faci atunci când nu faci muzică?

Sincer, îmi place social media foarte mult. Iubesc să țin o legătură strânsă cu cei din comunitatea mea, care mă susțin și sunt alături de mine la fiecare pas. Primesc zeci de mesaje zilnic și îmi place să le răspund cât de des pot. De asemenea, îmi place și să călătoresc, însă dacă am puțin timp liber, deseori ies în natură să îmi dau un refresh la energie și să mă încarc. Îmi mai place și să fac curat, dar asta cred că e tipic persoanelor în zodia fecioarei.

Dacă ar fi să te prezinți cuiva care nu te cunoaște, cum ai face acest lucru?

Nu prea mă descurc când trebuie să fac cunoștință cu o persoană nouă. Sunt destul de introvertită și oamenii își pot face o primă impresie greșită. De multe ori încep și fac glume, ca sa ascund această timiditate. După ceva timp mă relaxez și dacă sunt pe aceeași lungime de undă cu persoana respectivă, mă simt apoi în largul meu.

Ești foarte activă pe TikTok și ai o intreagă comunitate acolo. Cât timp petreci pe acea rețea de socializare?

Mult. Așa am și început să fac TikTok-uri. Stăteam ore întregi și mă uitam la video-uri, dar la un moment dat m-am gândit să fiu și productivă, dacă tot îmi plăcea aplicația atât de tare. Așa am început să postez, să fac trenduri, dar am crescut foarte mult când am adus ceva nou și anume “Storytime-urile cu Olivia”, aceste mici povestioare cu întâmplări din viața mea spuse sub o formă amuzantă. Am făcut oamenii să râdă și mi-au apreciat sinceritatea.

Ce ai câstigat și ce ai pierdut în ultimul an de pandemie?

Am pierdut mulți oameni pe care i-am crezut apropiați sau chiar prieteni. Ce am câștigat? Mai mult decât credeam vreodată. O comunitate cum nu am mai întâlnit, încredere în mine că I am enough și că am puterea de a-i ajuta pe alții, curajul de a fi sinceră și de a spune lumii cine sunt, asumându-mi că există posibilitatea să fiu judecată. Ce am primit în schimb? Iubire și apreciere.

Ce nu se știe despre tine?

Despre mine se știe TOT.  Comunitatea mea de pe TikTok știe tot. Ca să înțelegeți, am zis odată într-un live pe TikTok, în care am stat 20 de minute, că desenul meu preferat este Ratatouille. Apoi am primit un pachet de la un unicorn cu toate stickerele din Ratatouille, mi-au dat lacrimile. Ei știu tot despre mine. Îi iubesc.

Gătești, ce îți place să mănânci?

Guilty aici. Nu prea gătesc mai departe de micul dejun. Sincer, prima chestie care mi-a venit în minte este supa de linte. Am mâncat una tare buna acum două zile.

Cu cine ți-ai dori să faci o nouă piesă, o colaborare specială?

O colaborare specială pentru mine ar fi cu The Motans. Îmi doresc o sesiune în care să ne turnăm amândoi sufletul și să iasă ceva frumos.

Ce planuri muzicale ai pentru următoarea perioadă?

Multe și mă încântă tare acest lucru. Urmează piese faine, colaborări, sunt foarte fericită pentru tot ce se întâmplă, vrem să ducem totul la următorul nivel.

E ceva ce îți dorești pentru urmatoarea perioadă?

Să nu pun presiune pe mine și să mă bucur pur și simplu de procesul ăsta frumos. Să rămân un om plin de energie și iubire, ca să le pot împărtăși cu toți oamenii frumoși din jurul meu.

Dar pentru restul anului?

Am multe planuri și dorințe, însă vreau să trăiesc în prezent. Când realizez că îmi trăiesc visul zi de zi și că fac ce îmi place, mă uit în gol și zâmbesc, sunt tare recunoscătoare și fericită.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT