LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.

we ❤️ music

Interviu: Jorge “Sunt în formă, pregătit de vară, foarte concentrat pe cariera mea artistică”

Fostul solist de la Cocktail, devenit producător și artist solo, a revenit în atenția fanilor într-o formă de invidiat, cu un nou concept de spectacole, în care dansează și face show alături de cinci dansatori.

Despre noua piesă, videoclip și proiecte aflați mai multe din interviul oferit pentru WeLoveMusic de Jorge pe numele lui real George Papagheorghe.

WeLoveMusic: Saluatre, Jorge. Ai lansat o nouă piesă, „Don’t Give Up” la care ai filmat și un videoclip. Cu cine ai lucrat la ea?

Jorge: Piesa este compusă de mine, cap-coadă, cu Achim Marian, care are BullsRecords în colaborare cu mine.

Ai și un videoclip nou, cât ai filmat la el?

Am filmat în jur de 14 ore într-un studio profesionist, langă Otopeni. Cred că am dansat de peste 50 de ori la filmări.

Ești în formă, te-am văzut și la “Vorbește lumea”… S-a întâmplat ceva la filmări?

Dansez eu cu 5 dansatori, am repetat două săptămâni și a fost destul de greu la filmări pentru că a trebuit să repetăm dansurile respective și să dansăm de multe ori. Sunt pregătit de vară, foarte concentrat pe cariera mea artistică și pe muzică.

Schimbi ceva în aparițiile tale din concerte?

Asta este formula de concerte pe care eu o să o am de acum încolo cu 5 dansatori. Pentru că nu mai vreau să merg cu band-ul și vreau să fac show de acum încolo.

Ți-a priit faptul că ai fost la “Dansez pentru ține” și ai învățat să dansezi…

Da, așa e. Prin tot ce am făcut pană acum m-a ajutat să evoluez de mic. Îmi doream de mult să fac o piesă pe care să dansez.

Ce mesaj are piesa?

Este foarte actual, pe buzele tuturor, anti buling, Să nu renunți, în primul rând, la visul tău și la iubirea pe care o ai, dar și culorile pe care le aruncăm noi acolo sunt vorbele celorlalți și bulingul altora. Nu trebuie să cedezi la ce spun ceilalți.

Vreunul dintre copii tăi îți calcă pe urme?

Deocamdată nu avem niciun semn de la niciunul dintre copii, Karina cântă în corul școlii, cu clasa ei. Ilinca a fost la studio, am tras niște voci cu ea dar deocamdată se lasă greu, Iar puștiul e pe toate părțiile oricum.

Cititorii vor să știe când ai debutat, când ai urcat prima oară pe scenă?

Profi am debutat la emisiunea “Popstars” la Pro TV, cu trupa Cocktail. Când eram în clasa a 5 am urcat pe scena Casei de cultură din Constanța, am avut un show cu o trupă, eram tot 5 – am prevestit Cocktilul. Era sala plină, am avut aplauze cu sala în picioare. Mă visam cântăreț.

Mai ți legătură cu foștii colegi din trupa Cocktail?

Nu, nu, din păcate nici nu mai știu cum arată acum. N-am mai vorbit. Înainte de Popstars n-am avut nicio tentativă de a lansa melodii. Am fost la casting, am stat în cantonament. Atunci s-a născut și Bliss.

Ce planuri mai ai?

Mai am o melodie la care am filmat videoclip și o să-l lansez peste o lună de zile. Și mai lucrez și la altele. Doar pentru mine. Am compus o melodie cu Akcent și Olivia Addams pe care au lansat-o.

De spectacole îți e dor?

Evenimentele au început, în lulie o să am concert. De abia aștept să urc pe scenă.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT