Doechii

Doechii are un nou single-ul – “Crazy”

we ❤️ music
După ce a lansat melodia "Persuasive", Doechii continuă să-și dezvolte imboldul muzical cu un nou single intitulat „Crazy”, pe care fanii l-au putut auzi inițial în timpul unui spectacol AFROPUNK din Atlanta, la sfârșitul anului trecut. Produsă de Kal Banx, melodia „Crazy” o evidențiază pe Doeschii mențînând o energia agresivă față de toți detractorii.

Originară din Tampa, Florida, Doechii este un artist complet, construindu-și pașii înspre a deveni un reper în cultură pop. Cântăreața, rapper, actrița, dansatoare, entertainer, Doechii și-a început carieră muzicală prin lansarea melodiei „Girls”, în 2016, pe platforma SoundCloud, urmând piese că „Spookie Cookie”. Primul contact cu zona de entertainment l-a avut pe YouTube unde și-a construit un fan băse prin intermediul vlogurile foarte personale. Doechii este încrezătoare, îndrăzneață, transparență și fără limite în tot ceea ce face.

Stream / Download: https://umusic.lnk.to/CrazyPR

Cele mai recent show-uri au fost în deschiderea turneului lui SZA, „Good Days”, „Afropunk Atlanta 2021” și „BET Hip Hop Awards” alături de Isaiah și Kal Banx. Totodată, Doeschii a fost listată că „Artist To Watch” de către Spotify, Complex și HipHopDX.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music

CONTACT