LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.

we ❤️ music

Interviu: Gloria Melu: “Cred că totul se întâmplă cu un motiv”

Așa cum ați putut afla zilele trecute de la noi, Gloria Melu ar fi trebuit să interpreteze rolul principal din "Pariu cu viața" și să fie prima solistă din LaLa Band și nu Alina Eremia.

Pentru că este plecată peste hotare, i-am scris pe rețelele de socializare și iată că am realizat un interviu exclusiv cu Gloria care ne-a povestit cum a stat toată treaba cu cariera ei și noi vă oferim părerea ei într-un interviu exclusiv pentru WeLoveMusic.

WeLoveMusic: Ce face Gloria zilele acestea? Unde ești și cu ce te mai ocupi?

Gloria Melu: Hello! Gloria zilele acestea este într-un loc cald cu plajă și palmieri și se bucură de fiecare moment. Haha ți-am răspuns și la următoarea întrebare, dar că să fiu mai precisă, sunt în Statele Unite de aproape 1 an și îmi ocup timpul cu a doua mea mare pasiune, turism & hospitality.

Acum 10 ani ai fost cooptată în LaLa Band și în serialul “Pariu cu viața”. Ai dat probă pentru rolul din serial?

În “Pariu cu viața” și Lala Band am ajuns mergând la casting, ca toți ceilalți colegi ai mei și încă 30.000 de oameni cu un vis mare în ghiozdan. Acum când mă gândesc, a fost un casting lung și foarte foarte greu. Atunci, am perceput toată experiență castingului ca pe o mini școală pentru ce avea să urmeze, o perioadă în care m-am revăzut cu prieteni și mi-am făcut și alții noi. Nu puteam eu atunci să îmi imaginez ce amplitudine va avea acest fenomen mai târziu.

Am aflat, când Dorian Popa a spus într-un tik tok, că ar fi trebuit să joci rolul principal dar ai avut ceva probleme de sănătate…

Așa este, după terminarea castingului, eu trebuia să joc rolul principal. Nu aș vrea să comentez prea mult situația de atunci, cred că totul se întâmplă cu un motiv. Cred că nu am fost pregătită pentru industria asta. Pentru mine era artă, pentru alții era un business.

Ne poți spune ce ai făcut înainte de acel proiect?

Ceea ce nu știu mulți este că pentru noi, așa a fost mereu. Spectacole, festivaluri, concursuri, emisiuni pentru copii și așa mai departe. Pentru mulți dintre noi nu a fost prima dată pe un platou de filmare sau pe o scenă, noi am crescut cu asta și am crescut împreună. Cu Bubu am prezentat “Mamaia Copiilor” când aveam 8 ani și mai apoi am fost colegi de clasă. Majoritatea dintre noi ne știam deja și îmi place să cred că m-am înțeles bine cu toți. Păstrez legătura cu mulți dintre ei și îmi e dor de fiecare în parte.

Cu cine ai făcut canto, cu cine ai mai lucrat?

Înainte de “Pariu cu viața” am avut mulți profesori, începând cu Adriana Codeanu și Radu Gherasim Chiriță care mi-au fost ca și părinți, profesori ai corului Allegretto alături de care am crescut și de la care cred că am și pasiunea pentru călătorit. Oana Pârvu, prima mea profesoară de pian, regretatul maestru Cornel Fugaru care m-a pregătit inclusiv pentru castingul de la “Pariu cu viața”… și mulți alți oameni minunați de la care am învățat cât am putut de mult dar cred că cei mai buni profesori au fost părinții mei, care m-au susținut și au făcut tot posibilul ca eu să îmi urmez visul.

Dar după ce s-a încheiat proiectul?

După ce s-a terminat proiectul cred că a început viața (rade). Aveam 19 ani și cred că atunci am început să mă descopăr pe mine, să învăț despre mine ceea ce credeam că știu deja. Am absolvit UNATC – actorie, licență și master și am jucat, ce-i drept mai mult în teatru decât pe ecran. Cred că în lumea asta, e foarte important să îți găsești locul, și eu l-am găsit pe al meu la Cuibul Artiștilor. O companie independentă care a pornit de la zero, dintr-un vis al unei generații prinse în capcana sistemului și care a ajuns într-un timp atât de scurt să îmi fie “acasă”. Între timp am mai terminat un master, Administrarea afacerilor în Turism pentru că mereu am fost pasionată de călătorit, și cum pandemia a pus piedici oricărui spectacol de teatru, am simțit că e momentul să mă îndrept către celălalt vis al meu. Mereu am fost un om care se adaptează repede noilor provocări și cred că asta a fost momentul perfect că eu să aloc mai mult timp și resurse în direcția asta. Nu înseamnă că renunț la muzică sau actorie, cred că nu o să pot niciodată să fac asta, dar cred că în această perioadă a vieții mele mă regăsesc mai mult într-un alt domeniu.

Cu cine și unde te ai izolat în perioada de pandemie?

În perioada pandemiei în România, m-am izolat alături de prietenii mei din Cuibul Artiștilor, într-o cabană la munte, cabană pe care am transformat-o într-un studio creativ, unde am încercat lucruri noi, am filmat, am editat, am cântat și am făcut tik tokuri, platforma pe care nu o înțelegeam și a ajuns să fie una din preferatele mele.

Ce-ți dorești pentru anul acesta?

Că să fiu sinceră, nu știu ce pot să îmi doresc mai mult de la anul asta, în afară de sănătate.

Pentru mine 2020 și începutul anului 2021 au fost incredibili. Am fost extrem de norocoasă să trec prin experiențe din care am învățat foarte multe.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT