LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.

we ❤️ music

Interviu: Elena Ionescu “Nu știu cât de mult mi-aș dori ca fiul meu să cânte”

Fosta solistă de la Mandinga s-a reinventat, a participat la "Survivor-România", prima ediție, pe care a câștigat-o iar acum are propriul reality-show cu fiul ei.

Elena Ionescu nu a uitat prima dragoste și anume muzica, iar despre cariera ei am vorbit exclusiv pentru WeLoveMusic.

WeLoveMusic: Ești unul dintre artiștii care au avut activitate anul trecut în pandemie, însă mai puțin în domeniul muzical ci în televiziune. Crezi că ai fost inspirată să te îndrepți către televiziune?

Elena Ionescu: Proiectul după “Survivor” a venit mănușă, emisiunea “Mămici de pitici cu lipici” m-a făcut să fiu mai aproape de fiul meu și asta m-a bucurat foarte tare, mai ales că mi-a fost foarte dor în toată perioada cât am fost acolo și cum evenimente n-au mai fost în plan muzical cred eu că a fost cel mai bun proiect pe care îl puteam avea în momentele acestea. Nu a fost neapărat o inspirație, ci pur și simplu a fost un proiect care mi-a plăcut foarte mult și faptul că a trebuit să filmez foarte mult cu Razvanel pentru mine a fost cea mai mare împlinire în perioada asta.

Ce loc ocupă acum muzica în viața ta?

Evident că este tot pe primul loc muzica, am făcut piese în tot acest timp. Abia am lansat cea mai nouă piesă, cu Tom Boxer, “Favela” la care o să fac și un videoclip.

Ai colaborat la o piesă cu Giani Kiriță. Cum de ți-a venit ideea să faceți un duet?

Cu Giani mă cunosc de foarte mulți ani încă de când am participat la “Dansez pentru tine”, unde am fost împreună acum șapte ani. De atunci ne-am tot întâlnit la petreceri și tot făceam glume pe modelul “lasă mă că o să te pun eu să cânți” pentru că lui îi plăcea să cânte refrenele mele, ale pieselor mele în general. Și i-am zis eu că o să te fac să cânți. Dintr-o joacă i-am promis că o să fac o piesă și când el a avut reality-showul “Școala vieții cu Gianni Kiriță” la Antena Stars, am împletit reality-urile și pe acel reality am fost într-un studio de înregistrări să filmăm și să vedem ce iese. Și a ieșit foarte bine.

Urmează și alte colaborări muzicale? Am văzut că ai filmat un alt videoclip cu Doru Isăroiu de la Red Parlament….

Momentan, așa cum am zis, vom face videoclip la “Favela”, nu știu încă următoarea dar știu că piesa vreau să fie promovată la nivelul la care să ajungă să fie ascultată de toată lumea. Am făcut cu Doru o piesa de dragoste, de 8 martie, dedicată doamnelor și domnișoarelor ca un mărțișor muzical. Acum am lansat în aprilie altă piesă, “Favela”.

Crezi că fiul tău va îmbrățișa aceeași carieră ca și tine? Îi place să cânte?

Are voce, îi place să cânte, deja realizează cine sunt eu ca persoană. Vede că eu cant foarte mult, îi place, însă mi-ar plăcea tare mult să-și aleagă el nu eu să induc. Eu doar să fiu omul care îl sprijină și îl susține în toate activitățile pe care vrea să le facă dar el să fie cel care alege. Nu știu cât de mult mi-aș dori să cânte, e mai mult o carieră pentru femei dar mi-ar plăcea să-l duc la fotbal, la sport, să aibă activități cât mai bărbătești.

Te uiți la noul sezon “Survivor”? Ți-ar fi plăcut să mai mergi o dată?

Da, m-am uitat, în principiu nu la toate emisiunile, dar în mare parte știu despre ce e vorba, îmi place în continuare, retrăiesc niște momente uitându-mă la televizor. Parcă mi-ar plăcea să dau o fugă până acolo, mă revăd acolo, trăiesc niște sentimente foarte ciudate dar frumoase și îmi e dor de aceea junglă pe care o cunosc cap coadă și parcă e a doua mea casă. Cu siguranță în viața asta trebuie să mai ajung o dată acolo să retrăiesc niște momente.

În acest moment tu și fiul tău faceți echipă la showul de la Antena Stars. Este greu pentru voi?

Nu, e cel mai frumos proiect, îmi doream un astfel de job de a fi lângă copilul meu, o facem din plăcere, să filmăm zi de zi și să stăm nedespărțiți așa că “Mămici de pitici e cel mai frumos proiect. Reality showul de la Antena Stars ne arată așa cum suntem, reali, să trăim viața frumos, să ieșim în lume, să vedem cele mai frumoase locuri împreună eu și Razvanel, așa că nu putem decât să ne bucurăm de acest privilegiu și de această oportunitate de a filma împreună.

Consideri că ești un artist complet?

Da, consider că sunt un artist destul de complet, care le-a cam făcut pe toate în viață și destul de pregătit pe ceea ce face, ba chiar de multe ori m-am autodepășit fără să-mi dau seama.

Îți lipsește ceva în acest moment?

Probabil că o familie  completă dar cu siguranță toate vin atunci când ești pregătit și nu neapărat când îți dorești tu și atunci când ești pregătit.

Ce îți mai dorești pentru 2021?

Sănătate și aceeași putere de muncă pe care o am și acum. Mă bucur de comunitatea pe care o am lângă mine, mă bucur că mi-am recuperat contul de instagram elenaionescumusic care tocmai l-am luat înapoi de o săptămâna și sunt extrem de fericită și când practic pierdusem speranța am reușit ceea ce mă bucură că sunt mai aproape de toți oamenii pe care îi strânsesem și credeam că i-am pierdut.

Ai avut probleme cu contul de instagram?

Da, instagramul mi-a fost blocat 7 luni de zile, sunasem la poliție, am făcut cereri și solicitări către instagram și nu mi-a răspuns nimeni, am găsit un om foarte șmecher și am reușit într-un final să mi-l recupereze.

Ai un mesaj pentru cititorii noștri?

Să va urmărească în continuare pentru că aveți cele mai noi știri muzicale, cele mai noi, sunteți la curent cu toate. Să va urmărească pe voi cât și pe mine pe toate rețelele de socializare și veți avea super noutăți super piese și noi proiecte în viitor.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT