LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Andrea, Matteo și Virginia Bocelli au lansat The Greatest Gift

we ❤️ music

Andrea, Matteo și Virginia Bocelli au lansat „The Greatest Gift”

Andrea, Matteo și Virginia Bocelli au lansat „The Greatest Gift”. În acest sezon de sărbători, tenorul de renume internațional Andrea Bocelli face echipă cu fiul său, Matteo Bocelli, în vârstă de 24 de ani, și cu fiica în vârstă de 10 ani, Virginia Bocelli, pentru primul lor album împreună, A Family Christmas, care va fi lansat pe 21 octombrie. Înregistrarea prezintă talentul muzical multigenerațional într-o serie de piese favorite din perioada sărbătorilor.

Primul single lansat este „The Greatest Gift” – o piesă nouă, originală, scrisă și aranjată special pentru acest album, care sărbătorește pacea și dragostea de Crăciun. Andrea, Matteo și Virginia cântă într-o armonie din ce în ce mai mare, în timp ce muzica se umflă spre un cor final plin de entuziasm, cu o orchestră de coarde și acompaniament de cor.
Stream / Download: https://umusic.lnk.to/TheGreatestGiftPR

Albumul este produs de compozitorul nominalizat la Grammy® și Oscar® Stephan Moccio (Celine Dion, The Weeknd, Miley Cyrus, Barbra Streisand), care a contribuit și la noi aranjamente și a co-scris „The Greatest Gift” alături de Amy Wadge, Jonas Myrin și Andrea Bocelli.

Un Crăciun de familie surprinde spiritul festiv Bocelli: „Oferim cadoul nostru, intim și sincer, tuturor celor care doresc să se bucure de coloana sonoră a Crăciunului în casa Bocelli”, spune familia. Albumul conține noi interpretări ale colindelor tradiționale aranjate pentru toate cele trei voci, inclusiv „Away in a Manger” și „Joy To The World”, plus melodii populare de Crăciun din întreaga lume, cum ar fi „Feliz Navidad” și o altă piesă nouă, „ Il Giorno Piu Speciale’, scrisă de Federica Abbate, Cheope, Katoo și Andrea Bocelli. Trioul de voci complementare se împletește și răsună în piesa „Do You Hear What I Hear?”, care oferă o deschidere emoționantă albumului.

Fiecare dintre cei trei membri ai familiei are șansa de a străluci pe album cu piese solo, duete și triouri. Pentru Virginia Bocelli, în vârstă de 10 ani, aceasta este prima ei înregistrare. Ea oferă deschiderea la „Away in a Manger” și „Over the Rainbow”, precum și cântând solo în „When Christmas Comes to Town”.
Între timp, Matteo Bocelli, în vârstă de 24 de ani, se bucură de începutul propriei sale cariere solo de succes, după ce a semnat cu Capitol Records în 2019. A devenit faimos în 2018, după ce a făcut duet cu tatăl său la hitul „Fall on Me” prezent pe cel mai bine vândut album al tatălui său, Sì, care a debutat pe locul 1 în topurile din SUA și Marea Britanie. Videoclipul emoționant de însoțire, care prezintă imagini cu cei 2 de-a lungul anilor, a depășit acum 100 de milioane de vizualizări. Matteo și Andrea se reîntâlnesc în „Have Yourself a Merry Little Christmas”, iar Matteo are duetul cu Virginia în „Happy Xmas (War is Over)”, înainte de a lua o turnură solo la „I’ll Be Home for Christmas”, care închide albumul.

Pentru Andrea Bocelli, unul dintre cei mai celebri cântăreți clasici din istoria modernă, șansa de a lucra cu Matteo și Virginia la acest album a fost o sursă de mare bucurie. „Cred că nu există nimic mai frumos decât să faci muzică cu copiii tăi”, spune el. „Consider că este un privilegiu.” Pe lângă faptul că acesta cântă împreună cu fiul și fiica lui mai multe dintre melodiile de Crăciun, Andrea preia conducerea la „The First Noël” și „Buon Natale”.

Vocea emoționantă și recunoscută instantaneu a lui Andrea i-a câștigat milioane de fani din întreaga lume. În aprilie 2020, el a doborât recorduri cu spectacolul său plin de emoție Music for Hope din istorica catedrală Duomo din Milano. Spectacolul său de neuitat de Paște se numără printre cele mai mari fluxuri muzicale live din toate timpurile și cea mai mare audiență simultană pentru un flux live clasic din istoria YouTube.

Reflectând la noul lor album A Family Christmas, Matteo concluzionează: „A cânta aceste melodii împreună, a simți căldura sărbătorilor alături de familia mea este ceva cu adevărat special. Despre asta este Crăciunul – să creăm amintiri împreună pe care să le păstrăm pentru totdeauna. Este foarte emoționant să ne gândim că oamenii vor avea o copie a albumului nostru înfășurată sub copac.”

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT