LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
FLO cu Missy Elliott x Fly Girl

we ❤️ music

FLO colaborează cu Missy Elliott pentru „Fly Girl”

FLO colaborează cu Missy Elliott pentru „Fly Girl”. Câștigătorii BRIT Rising Star și BBC Sound Of 2023 reimaginează Fly Gal pentru fanii lor, stabilit pentru prima dată în legendara melodie a lui Missy „Work It” în 2002.

FLO armonizează impecabil cu ritmul producătorului executiv MNEK – fuziunea perfectă a vechiului R&B întâlnește R&B-ul modern. Missy Elliott a apreciat FLO pentru prima dată în aprilie 2022, când a auzit single-ul lor inovator „Cardboard Box” și a distribuit grupul de fete britanice pe Twitter cu mult înainte ca lumea să le cunoască numele. „Îmi amintesc că câțiva dintre fanii lor mi-au trimis clipuri ale spectacolelor lor și am simțit imediat atmosfera autentică a anilor 90. Mi-a plăcut faptul că toți cântau atât de bine, un control vocal excelent, așa că atunci când mi s-a cerut să fac parte din discul „Fly Girl”, a fost o idee excelentă”, spune Missy.
Când legendarul rapper și producător, câștigător al premiilor GRAMMY și MTV, a auzit pentru prima dată „Fly Girl”, i-a plăcut atât de mult melodia încât a scris ceva nou.

Stream / Download: https://umusic.lnk.to/FlyGirlPR

La aproape un an de când FLO și-a lansat single-ul de debut „Cardboard Box”, cântecul a acumulat acum 100 de milioane de stream-uri globale, EP-ul lor de debut „The Lead” ajungând până în prezent la peste 300 de milioane de stream-uri. Dorind să le mulțumească fanilor pentru sprijinul acordat, FLO a lansat „Losing You” la sfârșitul anului trecut, un slow jam R&B care prezintă trei voci atât de conectate între ele, atrăgând chiar atenția rapperului britanic Stormzy. Stella, Renée și Jorja au fost invitate să colaboreze cu Stormzy la remixul pentru „Hide & Seek”, după ce acesta a postat pe Twitter. Stormzy a trimis un mesaj video către FLO despre colaborare și le-a spus, de asemenea, vestea incredibilă că au câștigat BBC Sound Of 2023.

Fiind primul grup care a câștigat vreodată BRIT Rising Star, FLO urmează acum superstarurilor globale, inclusiv Adele, Sam Smith și Celeste, care și-au început cariera cu ambele distincții. Crezând în „viziunea lor din prima zi”, FLO a devenit cea mai îndrăgită trupă britanică a anului, nominalizată la categoria Cel mai bun debutant la MOBO, unde și-au făcut debutul sublim la premiile TV UK, precum și platforma de No Signal’s.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT