LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
stefan banu cu Bianca Morariu si elena unc

we ❤️ music

Cum l-au întâmpinat pe Moș Crăciun solista Elena Unc și copii talentați din Arad?

Iarna nu există ceva mai minunat decât un grup de copii adorabili care cântă, dansează și se bucură ca să-l convingă pe Moș Crăciun că își doresc foarte mult ca acesta să sosească și la ei. Emoționați, înfrigurați și sfioși, dar în același timp curioși și curajoși să ajungă în brațele Moșului cel darnic, să vorbească cu el și să pimească un cadou cât de mic, că o răsplată a muncii lor de peste an.

Centrul rezidențial Adora Parc din Arad a fost luni 20 Decembrie 2021 gazda Clasei de Canto Elena Art condusă de Elena Unc și Ștefan Banu, cărora le cunoașteți povestea și felul unic în care ei au renascut din propria cenușă. Acești oameni împreună cu buna lor prietenă Bianca Morariu, om de radio și organizator de evenimente au organizat împreună un Concert de colinde, în care l-au așteptat pe Moș Crăciun, care a sosit cu multă bucurie la copiii din oraș și care a fost primit cu multă dragoste de toți cei prezenți, copii, părinți, bunici de la cei mai mici până la cei mai mari. Moș Crăciun a asistat la spectacol și a fost foarte încântat pentru că a văzut cât de mult au muncit copiii de la Clasa de Canto Elena Art pentru a-l întâmpina cum se cuvine. Toți copii îndrumați de Elena și Ștefan au fost minunați și merită întreagă apreciere a efortului lor. Farmecul poveștii de Crăciun s-a simțit cu o intensitate maximă, emoțiile tuturor celor preenti au fost inestimabile iar reacțiile au fost pe măsură. “Sunt foarte bucuros că și în acest an sărbătorile de iarnă ne-au găsit sănătoși și că elevii din cadrul Clasei de Canto Elena Art pe care o conduc alături de Elena s-au pregătit și au realizat un concert de colinde foarte frumoase, cu trăire creștinească specifică poporului român. Pe această cale le transmit tuturor celor ce ne-au susținut în realizarea acestui eveniment, cât și elevilor, părinților, bunicilor și tuturor oamenilor sănătate, bucurii, dragoste și bună pregătire pentru sărbătoarea nașterii Fiului Lui Dumnezeu, Iisus Hristos, care da un scop și un sens vieții nostre”, a spus Ștefan Banu, manager al Elenei Unc și al Clasei de Canto Elena Art.

“Îi mutumesc lui Dumnezeu în fiecare clipă pentru că în toate mă însoțește, iar ceea ce îmi doresc se împlinește în față ochilor mei și spre bucuria inimii mele. După toate lecțiile prin care am trecut, acum simt că e ineputul timpului meu în toate. Stefan Banu ca manager și partener al ființei mele, împlinește în mod concret ceea ce eu simt și construiesc cu inima în artă. E o bucurie unică să dau mai departe în plan artistic a mea cunoaștere și experiență acestor îngerași din viață noastră. Faptul că ne-am unit în a creea cu dragă noastră prietenă Bianca Morariu mă face și mai fericită. Bianca e un profesionist în ale sale creații. Pot afirmă că e cea mai bună în acest domeniu al organizării din zona de vest, însă cred cu tărie că poate concura și la nivel național și nu numai. Are un fel de a fi magic , iar acest aspect se vede și mai ales se simte. Colaborarea noastră a început cu ani în urmă și sunt recunoscătoare că și acum continuă pentru că uniți suntem mai puternici. Cu această ocazie doresc și eu să-i felicit pe copilașii de la clasa noastră de canto. Au fost adevărați eroi, nu a contat frigul de afară, au dat dovadă că sunt cu adevărat artiști și că niște profesinosti s-au comportat. Un an binecuvântat va doresc și eu, oameni dragi, sannatate și tot ce e mai frumos să se împlinească. Cu Dumnezeu înainte în toate”, a declarat Elena Unc.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT