LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Spice, Shaggy si Sean Paul - Go Down Deh

we ❤️ music

Spice, Shaggy și Sean Paul, colaborare de exceptie pentru „Go Down Deh”, un dancehall autentic, produs de Costi Ioniță

Spice a făcut echipă cu Sean Paul și Shaggy pentru un dancehall autentic, „Go Down Deh”, piesă care face parte din albumul „Ten” semnat Spice. „Go Down Deh” este despre dans, pasiune și ritmuri care transformă piesa într-un adevărat hit. Produsă de Costi Ioniță, „Go Down Deh” se bucură deja de recunoaștere la nivel internațional.

„Faptul că am lucrat cu Sean și Shaggy este apogeul carierei mele! Sunt amândoi giganți la nivel internațional când vine vorba de acest gen muzical și sunt onorată că am reușit să creez un astfel de moment istoric, respectiv faptul că sunt printre primele artiste care i-a adus împreună pentru o piesă”, a spus Spice.
„Spice este respectată și celebrată în cultura noastră și are statutul de icon în lumea dancehall. Din prima zi, Sean a fost o persoană pe care am admirat-o pentru stilul său și pentru vocea care face orice să sune grozav. Piesa pe care am realizat-o împreună punctează talentul lor în același timp în care atrage atenția asupra chimiei dintre noi ca artiști”, a precizat Shaggy.

„A fost grozav să lucrez cu Shaggy și Spice pentru acest single. Shaggy și cu mine avem o relație grozavă și am fost un fan al lui Spice de la începutul carierei sale, așa că sunt fericit că am avut ocazia să lucrăm împreună. Abia aștept să audă toată lumea această piesă și să vadă munca pe care Spice a pus-o în proiectul ei”, a spus Sean Paul.
Spice, pe numele real Grace Latoya Hamilton, este recunoscută drept The Queen of Dancehall. Artista dancehall și reggae, nominalizată la Grammy, a reușit să readucă în atenție stilul dancehall la nivel internațional. Spice a reușit să cucerească toate topurile reggae și dancehall din Billboard, Apple Music și Spotify, în timp ce piesele ei au peste 433M de streamuri în YouTube și peste 65M streamuri în Spotify.

CREDITE
Spice feat. Shaggy & Sean Paul – Go Down Deh
Producător: Constantin „Costi” Ioniță
Compozitori: Grace Hamilton, Orville Burrell, Sean Paul Henriques, Constantin Ioniță, Dumitru Silviu Aurelian, Shane Hoosong

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT