LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.

we ❤️ music

Interviu: Doru Todoruț “Am mers înainte, am strâns din dinți când a fost mai greu”

Fost concurent la un show de talente de la Pro TV, Doru Todoruț a cântat în Bliss și apoi a fost actor în diferite proiecte.

Are acum alte proiecte muzicale, e tată de fete și mai multe a povestit pentru WeLoveMusic într-un interviu exclusiv!

WeLoveMusic: Ce mai faci Dorule?

Doru Todorut: Am în continuare proiecte cu TwoGents, pe plaja Two Beach din Constanța, foarte interesant, pe nisip, cu orchestra Teatrului Național de opera și balet Oleg Danowski din Constanța. Deci am fost la 100 de artiști, reinterpretând melodii cunoscute, de la Mettalica Queen, etc.

Ați mai avut concerte în diferite formule…

Da, așa e, ne tot reinventăm. Abia aștept să le reiau.

Tu câte proiecte ai?

Two Gents, alături de Cici Rogojan, Deepcentral pe care îl cunoașteți foarte bine și proiectul Doru Todoruț, pe care îl fac unplugged, cu instrumente reci, în interior, pentru spații mici, pentru public plătitor și iubitor de muzică bună

Ce alte planuri mai ai?

Voi lansa și un volum de poezii. Dacă se vinde poezia bine, dacă nu, vor fi pentru mine.

Cum a fost perioada asta fără cântări?

A fost o perioadă aridă, anostă, dar pe altă parte a fost o perioadă de întrebări în care m-am gândit ce aș putea face ca să fie bine. E foarte greu în pandemie să te reinventezi din aproape orice punct de vedere. Dar am mers înainte, am strâns din dinți când a fost mai greu, am ținut legătura cu cei dragi, cu cei apropiați. Ne-an auzit și văzut pe telefoane.

Ce-ți fac fetele?

Sunt bine, ceea ce este extrardinar. Au fost într-o tabără, în Delta, urmează să mergem la ai mei în Timișoara la sfârșit de august.

Ele se apucă de muzică?

Le-am mai aruncat câte o idee așa de când cu academia de muzică pe care o am. Dar știi cum e, când e tata șef acolo e altceva. Au toate trei auz muzical, sunt ok. Nu vreau să cobesc la cât de complicată este industria asta muzicală cel puțin la noi în țară prefer să le las pe ele să decidă.

Dar ce pasiuni au?

Rebeca cea mare desenează foarte interesant, am încurajat-o chiar i-am plătit un curs de desen, introducere în desen, partea de grafică. Iar cele mici Natalia cu muzică, dar hahaieste, iar Eva e tipa smart și introvertită din gașcă.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT