LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Alok, Luis Fonsi si Lunay fac echipa cu Lenny Tavarez si Juliette pentru piesa “Un Ratito”

we ❤️ music

Alok, Luis Fonsi și Lunay fac echipă cu Lenny Tavarez și Juliette pentru piesa “Un Ratito”

Alok, Luis Fonsi și Lunay fac echipă cu Lenny Tavarez și Juliette pentru “Un Ratito”. Noua piesă stabilește și câteva repere: este prima lansare a lui Alok din 2022 și prima dată când Juliette Freire compune un cântec.

“Un Ratito” vine deja cu multe povești, pentru că a fost începută în urmă cu câțiva ani. Acum a ajuns în versiunea sa finală cu condimentul marilor artiști pe care îi admir foarte mult!”, spune Alok. Melodia are o atmosferă de petrecere pe litoral și vorbește despre flirt și seducție îmbibată cu o energie dansatoare, solară și tropicală. Mulțumită de invitația lui Alok, Juliette povestește cum s-a simțit când a participat la piesă.

“Când Alok m-a invitat să particip la piesă, cu greu am crezut! A fost o onoare de a înregistra cu unul dintre cei mai mari DJ din lume, și în plus față de un excelent profesionist, este o persoană minunată. Cred că e foarte important să mă provoci, să fac ceva diferit de ceea ce am făcut, știți? Și exact asta s-a întâmplat în piesa asta! Sper că oamenii să se bucure de această muncă pe care am făcut-o cu multe afecțiune.”, a declarat Juliette despre colaborare.

Stream/Download: https://umusic.lnk.to/UnRatitoPR

Pe lângă Alok și Juliette, în echipa de compozitori sunt Luis Fonsi, Edgar Barrera, Oscar Hernandez, OHYES, Rodrigo Rolando Mata Marrón, Julio Manuel Gonzalez, Cristian Andrez Salazar, Jenifer Osorio Moreno, José Neto Abrantes, Jefferson Jr și Umberto Tavares, Kevin Daniel Brauer de Oliveira.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT