LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Zedd x Maren Morris si BEAUZ - Make You Say

we ❤️ music

Zedd colaborează cu Maren Morris si BEAUZ pentru “Make You Say”

Zedd colaborează cu Maren Morris si BEAUZ pentru “Make You Say”. Artiștii au creat mix-ul perfect dintre genuri, conceput pentru atragerea în masă. Co-scris de Zedd, Maren Morris, BEAUZ, Charlie Puth și Jacob Kasher Hindlin (One Direction, Selena Gomez, Dua Lipa, Maroon 5), în combinație cu producția perfectă a lui Zedd și vocea puternică a lui Maren, single-ul „Make You Say” o să fie, fără îndoială, un alt imn important.

Zedd spune: „Am început să lucrez la această piesă cu BEAUZ în urmă cu aproximativ 3 sau 4 ani. Ne-am dus și înapoi încet, perfecționând producția de-a lungul anilor, apoi eu și Charlie am intrat în studio și am scris pentru piesa. Maren a înregistrat un demo și a sunat fenomenal, așa că am cunoscut-o în Nashville și am înregistrat vocea finală pentru „Make You Say”, iar ea a dus piesa la un nivel cu totul nou. „Make You Say” este începutul unui un nou capitol pentru mine și abia aștept ca lumea să-l audă.”

Stream / Download: https://umusic.lnk.to/MakeYouSayPR

Maren Morris spune: „Mi-a plăcut să lucrez din nou cu Zedd la „Make You Say” după o plimbare atât de palpitantă cu „The Middle.” Este o melodie atât de vibey și realizarea videoclipului a fost, cu siguranță, o premieră pentru mine în ceea ce privește coregrafia și animația.”

BEAUZ spune: „Le mulțumesc lui Zedd, Maren și Charlie pentru că mi-au oferit șansa de a lucra la un astfel de proiect epic. Tot sângele, transpirația și lacrimile merită până la urmă.”
În plus, videoclipul muzical al piesei apare astăzi, care face parte din campania Apple „Made on iPad”. Scopul campaniei „Made On iPad” este de a accesa mintea diverșilor creatori care folosesc iPad-ul pentru a da viață ideilor datorită versatilității sale. Cu Apple Pencil, iPad-ul devine și mai important pentru creativitate, unde tehnici precum rotoscoping și animație devin extrem de populare, deoarece iPad-ul le-a făcut mult mai accesibile. Aceste tehnici sunt folosite în videoclipul „Make You Say” pentru a adăuga profunzime emoțională poveștii cântecului și pentru a prezenta nivelul de creativitate care poate fi atins cu iPad.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT