LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
cleopatra-stratn

we ❤️ music

Interviu Cleopatra Stratan: “Eu și Edi facem naveta ca să nu simțim prea mult distanța dintre noi”

Copilul minune care a intrat în Cartea Recordurilor la 3 ani s-a logodit cu Edward Sanda anul trecut de ziua ei. Cleopatra Stratan ne-a povestit cum s-a schimbat viața ei în ultimele luni și ce planuri muzicale are împreună cu iubitul ei dar și ce alte proiecte are pentru următoarea perioada.

WeLoveMusic: Cât de mult s-a schimbat viața ta de la majoratul tău și cererea în căsătorie?
Cleopatra Stratan: Nu s-a schimbat mult, tot cu școala, tot cu naveta Bucureșți- Chișinău.

Nu te-ai mutat încă în București?
Încă nu pentru că sunt încă la școală. O să termin liceul, o să dau Bacul în iunie și după aceea mă mut aici în Bucureșți, unde se întâmplă toată treaba, practic și încep să combin școala cu cariera.

cleopatra stratn
cleopatra stratn

Și Edward, iubitul tău, face naveta?
Facem amândoi naveta, eu vin aici, el vine acolo. Ca să nu simțim distanța asta prea mult. Cred că după ce ne-am revăzut în pandemie am stat despărțiți doar o lună, dar încercăm să ne vedem la o săptămâna două, dacă nu pot veni eu la București vine el la Chișînău.

Ce urmează pe plan muzical pentru tine?
Piese noi, proiecte speciale, videoclipuri. Chiar am reainceput să fac piese noi, să compun. Pregătesc și cu el ceva nou, dar mai am și cu alți artiști, însă momentan sunt secrete. Am fost prinsă cu școala dar voi reveni cu ceva nou muzical. Nu vreau să mi dezamăgesc fanii.

Ce-ți dorești pentru următoarea perioadă?
Să fie pace, să cât mai puține restricții, să se liniștească zona asta pandemică pentru că să ne putem restabili concertele, să ne revedem cu publicul. Obiectivul e să fie bine în țară că să meargă lucrurile mult mai bine în țară.

cleopatra-stratan-edward-sanda
cleopatra-stratan-edward-sanda

Povesteai că vei da la facultatea de actorie…
Am zis că merg la facultate, însă între timp s-a schimbat decizia. Am zis că în primul an după ce termin liceul vreau să mă ocup mai mult de cariera muzicală. Și de facultate mă voi ocupă mai târziu, nu este musai să o fac acum, nu este o prioritate.

Ce mai face fratele tău?
Cezar crește, face sport, ce poate să facă un copil. Are și el pregătită o piesă, o colaborare cu o fată foarte talentată, însă va fi lansată în următoarea perioadă, nu știu când. Suntem în așteptare. Și tata muncește, pregătește mai multe proiecte o dată.

Spune ne câteva cuvinte despre iubitul tău..
Edi este perfecțiunea întruchipată pentru mine, e unic, nu pot să-l descriu în niciun fel pentru că nu-mi ajung cuvintele.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT