LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Conan Gray x Jigsaw

we ❤️ music

Interpretul Conan Gray a lansat noul single “Jigsaw”

O nouă lansare de dată aceasta din partea solistului Conan Gray care a lansat noul sau single “Jigsaw. "Nouă piesă este că un jurnal pentru mine. Am încercat mereu să îi fac pe toți ceilalți fericiți", declara artistul .

“Eram atât de obișnuit să încerc să fac pe plac tuturor încât, atunci când a venit vorba de dragoste, am început să fac la fel. M-am gândit că poate dacă mă îmbrac într-un anumit fel, acționez într-un anumit fel, îmi fac părul așa cum îți va plăcea, atunci poate mă vei iubi în sfârșit. Nu a mers, evident. Sper că “Jigsaw” este un avertisment pentru oameni. Distrugerea ta pentru a câștigă dragostea cuiva va lasă doar un gol. Pentru că, până la urmă, acea persoană nu te va iubi, ci doar versiunea pe care ai făcut-o pentru ea. În schimb, alege să devii cineva pe care îl iubești.”, a declarat artistul.
Ascultă:
Conan a anunțat turneul “The Conan Gray World Tour 2022” care va începe pe 1 martie în Dallas, Texas.
La vârstă de 12 ani Conan a început să scrie primele versuri, totodată acesta poștă intens pe internet desene, fotografii, vlog-uri, dar și gândurile lui. În anul 2018, a lansat piesă de debut, “Idle Town”. În următorii 3 ani, artistul a lansat “Sunset Season EP” și a susținut 3 turnee în America de Nord și 2 în Europa, lansând în 2020 albumul “Kid Krow”. Cele mai cunoscute piese ale lui Gray sunt: “Heather” și “Maniac”, fiind certificate cu discul de platină în America.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT