LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Sam Tompkins a lansat single-ul See Me

we ❤️ music

Sam Tompkins a lansat single-ul “See Me”

Sam Tompkins a lansat single-ul “See Me”. Artistul folosește muzica ca o oglindă a propriilor experiențe pentru a-și asuma cu curaj cele mai întunecate gânduri. Sam își răsucește amintirile uneori incomode pentru a se adresa demonilor săi interiori cu onestitate și vulnerabilitate.

Fără să se abțină, vocea sa distinctivă vorbește din inimă și își asumă sănătatea mintală, relațiile proaste și sentimentele persistente de autodepreciere într-un mod care a rezonat deja cu fanii săi. Sam spune: „Parcă aș avea nevoie să scriu toată viața. Mă bucur că am făcut-o acum și sper că alții pot rezona acum cu asta.”

Stream / Download: https://umusic.lnk.to/SeeMePR

Continuând lansarea unei serii de single-uri consecutive planificate în așteptarea albumului său de debut, care va fi lansat mai târziu în acest an, Sam Tompkins a devenit unul dintre artiștii britanici de sex masculin cu cea mai rapidă creștere la scară globală. Numai în acest an, compozitorul a acumulat aproape 20 de milioane de vizualizări, iar numărul de urmăritori pe rețelele sociale depășește acum 2 milioane.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT