LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
nosfe si randi lanseaza prima lor piesa impreuna!

we ❤️ music

Nosfe și Randi, prima colaborare împreună – “Frate”

Prietenia este unul dintre cele mai de preț lucruri pe care le putem avea. Implică loialitate, dragoste și multă înțelegere. Înseamnă să fii dispus să te sacrifici și să mergi chiar până la capătul lumii pentru cel mai bun prieten atunci când situația o cere. Și, totuși... cât de departe va merge pentru ține? Crezi că va răspunde în miezul nopțîi atunci când vei avea nevoie mare de el? Oare ți-a ascuns vreodată adevărul?

Acestea sunt doar o parte din întrebările care apar în mintea fiecăruia dintre noi atunci când ascultăm nouă piesă lansată de NOSFE și Randi și ne gândim la cei mai buni prieteni pe care îi avem. Așa cum este accentuat și în refren prin versurile Până și zeii greșesc, dar frațîi în inimă nu se lovesc, piesă Frate vorbește de loialitate și prietenie așa cum ar trebui ea să fie – fără greșeli, trădări sau gânduri care îl pot răni pe celălalt.
O colaborare pe care o așteptam de când am auzit primul refren de la Randi, pe piesă lui JO, acum mulți ani. Sunt foarte mândru de piesă și de felul în care s-a transformat de-a lungul unui an de lucru. Filmările clipului au fost foarte interesante, mai ales la cadrul în care stăm spate în spate. Dar vă las pe voi să descoperiți. Vă pupă UNCHIU!, spune NOSFE
Piesă poate fi ascultată pe toate platformele digitale, accesând link-ul următor: https://seek.lnk.to/Frate
Mă bucur că am lansat această piesă, care vorbește despre un subiect complicat: problemele care pot apărea între oameni foarte apropiați atunci când anumite lucruri rămân ascunse, când adevărurile sunt spuse pe jumătate și mândria își face loc și începe să vorbească. Mi-a plăcut colaborarea cu NOSFE atât în studio, cât și pe platoul de filmare și îmi doresc să vă bucurați și voi de această piesă., adaugă Randi.
NOSFE și-a făcut simțită prezența preponderent cu ȘATRĂ B.E.N.Z. – cei care au adus stilul de muzică trap īn România. Cifrele acestui fenomen au fost doar īnceputul a ce avea să urmeze din punct de vedere al vizualizărilor. Lansată īn 2016, Șatra se īntoarce a avut 16.000.000 de views pe YouTube, vreme īn care din ce īn ce mai mulți au fost influențați și au avut curaj să īși īnceapă o carieră īn trap. Preponderent proiectată că un outlaw al industriei, trupa fost rampă de lansare prin care artiștii au lansat individual și proiectele personale.
Piesele cu care NOSFE s-a auzit pe radio au fost File De Poveste (feat Raluca), Lamare și Brasil. Artistul a cochetat cu zona mainstream īncă de la Condimente, īn featuring cu Ruby, care a strāns 79.000.000 de vizualizări, succes care a determinat și un cooking show prezent pe platforma lui de YouTube. A adus īn trap acel vibe cu iz latino, imagine păstrată și conturată īn următorul hit, DAI, cu peste 7.000.000 de vizionări. Iar cu piesă Tembleque a făcut înconjurul lumii.
Cu un background impresionant în industria muzicală, Randi este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați cântăreți și compozitori români. Artistul a făcut parte din duo-ul Morandi, cu care a devenit celebru și care l-a propulsat în industria muzicală internațională, câștigând astfel o mulțime de premii naționale și internaționale pe parcursul carierei sale de artist.
Cu o voce unică și inconfundabilă, Randi a lansat o varietate de piese de succes, atât în cadrul Morandi, cât și solo, precum „Love Me”, „Beijo”, „Falling Asleep”, „Angels”, „Colors”, „Ochii ăia verzi”, „Prietenă ta” și multe altele. Talentul său de solist este dublat de cel creativ, el compunând de-a lungul carierei o mulțime de piese atât pentru el, cât și pentru artișți proeminenți din România sau din afară țării, precum Pitbull, Delia, Nicole Cherry și mulți alțîi.

 

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT