LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
aris

we ❤️ music

Interviu Aris: “Am devenit destul de cunoscută în multe colțuri ale lumii datorită audiției mele de la Vocea României”

Fermecatarea Larisa Mirabela Ciortan, pe numele de scenă Aris, are foarte mare succes în străînătate și de aici mulțimea de colaborări internaționale. Am stat de vorbă cu Aris despre viața ei muzicală din ultimul an dar și despre planuri de viitor, iar ce a ieșit puteți citi în continuare din interviul exclusiv pe care solista ni l-a oferit.

WeLoveMusic: Cum a fost 2020 pentru tine?
Aris: 2020 a fost un an dificil pentru toată lumea, iar eu nu sunt o excepție. Multe planuri au fost date peste cap în 2020, concertele și călătoriile au fost anulate, anumite proiecte au fost puse pe pauză, de aceea am fost nevoită să iau decizii radicale și să regandesc ceea ce voi face în 2021.

Lumea muzicală din toată lumea s-a oprit în loc, însă muzicienii au creat în continuare. Tu ai lucrat în această perioadă la piese noi?
Într-adevăr, am continuat să creez și am finalizat câteva piese. Inițial, mi-aș fi dorit să lansez primul meu album anul acesta, însă am hotărât împreună cu echipa de la Damilaris Records să reprogramăm lansarea albumului pentru anul următor.

Cu cine ai colaborat și cu cine vei mai colabora în următoarea perioadă?
Anul acesta voi lansa câteva piese solo care vor fi diferite față de ceea ce am lansat în ultimul timp. De asemenea, sper să pot lansa și piesele la care am lucrat atât cu artiști români, cât și cu artiști străini.

Toată lumea te știe de la câteva concursuri muzicale. Ți-au fost de ajutor aceste apariții muzicale?
Dacă vorbim despre experiență pe care am căpătat-o participând la aceste concursuri, atunci pot spune că mi-a fost de ajutor, deoarece, am încercat să mă autodepasesc de fiecare dată, am muncit și am evoluat. Toate acestea au dus la formarea mea ca artist. Cât despre notorietate, am devenit destul de cunoscută în multe colțuri ale lumii datorită audiției mele de la Vocea României, fiind cotată printre cele mai bune audiții rock în topuri internaționale. Încă primesc mesaje de la fanii străini care doresc să audă o variantă integrală a piesei “Smells like teen spirit”, deși au trecut 5 ani de atunci. Așa că am hotărât că în această luna, martie, să le ofer un cadou muzical tuturor celor care mi-au scris neîncetat. Doar ce am înregistrat varianta integrală a piesei “Smells like teen spirit” pe care urmează să o lansez în scurt timp.

aris
aris

Îți mai amintești când te ai decis că vrei să faci muzică? Câți ani aveai?
În momentul în care am pus pentru prima dată mâna pe pian, am știut că asta voi face toată viață. Se întâmplă la vârstă de 7 ani, când am fost acceptată la Liceul de Artă din Reșița. Muzică a făcut mereu parte din viața mea, încă de când eram bebeluș. Din spusele părinților, cel mai bine dormeam pe muzică lui Michael Jackson și a celor de la Queen. :D

Ce înseamnă muzica pentru tine?
Îmi este foarte greu să exprim în cuvinte ceea ce înseamnă muzică pentru mine. Nu pot percepe viața fără muzică.

Ce ți-a lipsit cel mai mult anul trecut? Publicul sau scena?
Mi-au lipsit atât publicul, cât și scena. Însă, cel mai mult mi-a lipsit conexiunea pe care reușeam să o leg cu spectatorii atunci când cântăm în fața lor.

Ce simți atunci când ai în față sute, chiar mii de spectatori care cântă odată cu tine?
Cred că cea mai mare satisfacție a unui artist este că publicul să cânte alături de el. Sentimentul e unul cu totul aparte, simți o mare împlinire sufletească și îți dorești că acele momente să nu se termine niciodată.

Ce îți dorești pentru anul acesta?
Tot ceea ce îmi doresc este să fiu sănătoasă și să am inspirație pentru a compune în continuare. Sper totuși că 2021 să îmi aducă și un hit!

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT