LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
adrian tutu de la romanii au talent

we ❤️ music

Interviu Adrian Țuțu: “Banii de la “Românii au talent” m-au educat și m-au învățat foarte multe lucruri”

În primul sezon din “Românii au talent, Adrian Țuțu a câștigat premiul cel mare. De atunci s-a lansat în muzică și a lansat mai multe piese și videoclipuri având colaborări cu diverși artișți. Am stat de vorba cu solistul despre viața lui și proiectele pe care le are și ce a am aflat puteți citi într-un interviu exclusiv.

WeLoveMusic: A fost ziua ta, câți ani ai împlinit și cum ai petrecut în izolare?
Adrian Țuțu: Anul ăsta pe 11 martie am împlinit 29 și nouă de ani și am petrecut în studio lucrând cu drag și pasiune dar așa cum am obișnuit eu oamenii care mă urmăresc cu siguranță sâmbătă o să facem un mini party live pe canalul meu de youtube așa cum tot fac de când a început această pandemie. M-am gândit că dacă tot e pandemie și lumea nu se poate distra să fac eu sâmbătă de la ora 21.00 un mini party pe youtube unde vorbesc cu oamenii și să ascultăm tot felul de genuri muzicale la un pahar de vin.

Ce surprize muzilcale pregătești în aceste zile?
Sincer să fiu am lucrat foarte mult în ultimii ani și am foarte multe piese! O să lansez ceva mai stradal o piesă care se numește “Te mănâncă stradă” care are un mesaj ce vrea să schimbe puțin percepția că e cool să intrii în vraja străzii să te apuci să faci tot felul de lucruri mai puțin corecte doar că să fii privit mai bine de gașca ta!

adrian tutu la romnaii au talnet
adrian tutu la romnaii au talnet

Cu cine ți ai dori să colaborezi muzical?
Sunt mulți artiști care îmi plac de la noi dar prefer să aștept să am piesele în direcția lor că să pot trimite pentru o colaborare! Sunt foarte tipicar și prefer să stau cu lunile pe o piesă până o simt 100%! Momentan șlefuiesc la o bună parte din piese și când o să simt că sunt unde vreau eu cu siguranță o să le trimit!

Am observat că unii de pe tik tok nu știau că ai câștigat primul sezon din “Românii au talent”. Cum le răspunzi celor care nu știu cum ai debutat? Te ai mai înscrie acum la un astfel de concurs?
Eu zic că “Românii au talent” nu a fost singurul lucru pe care l-am făcut doar că a avut un impact foarte mare iar unii oameni au rămas blocați acolo! Eu între timp am muncit foarte mult și am trecut de mult de experiență de atunci!  Acum nu cred că m-aș mai înscrie la un show de talente pentru că deja am experiență iar astfel de concursuri tind eu să cred că sunt pentru oamenii care sunt la început de drum!

Acum 11 ani ai câștigat o sumă foarte mare la acest show tv. Dacă ar fi să o câștigi din nou cum ai cheltui suma respectivă acum?
Banii ăștia m-au educat și m-au învățat foarte multe lucruri deci cu siguranță tot în mine aș invesții! Mulți sunt setați pe lucruri materiale însă eu sunt de părere că dacă investim în experiențe și în educația noastră ajungem să avem toate lucrurile materiale pe care le dorim! Astăzi am ce mi-am dorit și nu din banii de la românii au talent! Dacă ești un om simplu care nu știe prea multe și câștigi o suma de bani lasă mășinile casele că asta e mentalitatea săracului investește în ține că să ajungi să îți iei lucrurile materiale prin propriile puteri.

tutu
tutu

Cum te a afectat pandemia? Ai pierdut sau ai câștigat ceva anul trecut?
Pandimeia nu m-a afectat m-a ajutat să stau mai mult cu mine și să mă descopăr cât mai bine și da am și pierdut anumite oportunități pe care în anii trecuți le avem însă am câștigat mai mult timp pentru pasiunea mea!

Ce îți dorești pentru 2021?
De la 2021 îmi doresc sănătate pentru că am foarte multe planuri ce vreau să le duc la cap!

Ai un mesaj pentru cititorii noștri?
Mesajul meu pentru cititori: Aveți o singură viață trăiți să iubiți ceea ce faceți și faceți ceea ce iubiți!

 

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT