LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
drake

we ❤️ music

Drake ocupă primul loc în întreagă lume cu albumul “Certified Lover Boy”

Noul album al lui Drake, “Certified Lover Boy”, e cel mai ascultat album al anului, în prima săptămână, acumulând peste 1 miliard de stream-uri la nivel mondial. Astfel, artistul canadian ajunge la al zecelea material discografic care debutează pe primul loc, în lume. Totodată, noul proiect muzical ocupă prima poziție în Billboard Hot 200 Chart, în R&B/Hip-Hop Albums Chart și în Rap Albums Chart din Statele Unite ale Americii.

Nouă dintre cele 21 de piese au debutat în top 10 Billboard Hoț 100 și toate cele 21 de melodii în Top 40, fiind primul artist ce reușește această performanță. Drake a reușit să își depășească propriul record pe platforma Apple Music pentru cel mai ascultat album în prima zi, dar și pentru cel mai ascultat artist într-o singură zi. “Girls Want Girls” (feat. Lil Baby), “Champagne Poetry” și “Fair Trade” (featuring Travis Scott) au devenit cele mai ascultate melodii înr-o singură zi, din istoria Apple Music.
Albumul “Certified Lover Boy” a debutat pe primul loc și în UK, Canada, Australia, Irlanda, Nouă Zeelandă, Norvegia, Olanda, dar și în alte țări.
Aubrey Drake Graham este un rapper, cântăreț, compozitor, producător și actor Canadian. Drake este unul dintre cei mai bine vânduți artiști din istorie. A câștigat 4 premii Grammy, 6 premii American Music Awards, deține recordul pentru cele mai multe premii Billboard Music Awards (27), 2 premii Brit Awards și 3 premii Juno Awards. Totodată, artistul are foarte multe recorduri în top-urile Billboard precum: cele mai multe piese în Billboard Hoț 100 (231), cele mai multe melodii într-o săptămână în Billboard Hoț 100 (27), cele mai multe săptămâni cu minim o piesă în Billboard Hoț 100 (431) și cele mai multe piese care au debutat într-o singură săptămâna în Billboard Hot 100 (22).

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT