antonio-pican

Interviu: Antonio Pican: “Prima mea conversație cu Bibi, iubita mea, a avut loc în noaptea de revelion”

we ❤️ music

Simpaticul solist și youtuber a lansat recent piesa “Macarena” pentru care a filmat un videoclip în Dubai, ajutat de iubita lui Bibi, pe numele real Bianca Lixandru. Despre cariera lui Antonio Pican am vorbit cu el și ne-a oferit un interviu exclusiv pentru WeLoveMusic.

WeLoveMusic: Ești un tip romantic? Cum te-ai îndrăgostit de Bibi? Cum ai cunoscut-o?
Antonio Pican: Am devenit un tip romantic după ce m-am îndrăgostit de iubita mea. Ne-am cunoscut pe Instagram, prima noastră conversație având loc în noaptea de revelion.

Muzică a avut rolul ei în formarea cuplului vostru?
Noi cântam de mici, am crescut cu muzică, creștem cu muzică, ne-am făcut relația publică printr-o piesă, deci da… muzică a avut și are rolul ei în relația noastră.

Bibi-si-Antonio-Pican-sunt-convinsa-ca-iti-vor-petrece-tot-restul-vietii-impreuna
Bibi-si-Antonio-Pican-sunt-convinsa-ca-iti-vor-petrece-tot-restul-vietii-impreuna

Aveți o piesă specială numai pentru voi?
Avem multe piese speciale doar pentru noi, dar dacă ar fi să aleg una… ar fi „Toate Fostele”, prima noastră piesă, prima noastră creație prin care lumea a aflat de relația noastră.

Cum te-ai descrie în câteva cuvinte?
Sunt un tip sensibil căruia îi place să-și arate sentimentele, iubitor, carismatic și foarte nebun!

Cum te-ai remarcat în peisajul acesta al youtuberilor și al cântăreților?
Peste tot m-am remarcat cu talentul meu de a cânta, este un dar foarte prețios de la Dumnezeu și m-a ajutat să mă fac remarcat în multe situațîi, dar în special pe YouTube și în industria muzicală.

antonio pican
antonio pican

Cine ți-a dat o mâna de ajutor în lumea muzicală?
Până să ajung în lumea muzicală a fost un drum lung pe care l-am început cu părinții mei, care m-au ajutat și m-au susținut de mic. Drumul în lumea muzicală mi-a fost deschis de doamna profesor Daniela Calineț, care m-a ajutat să-mi descopăr talentul cu care am cucerit multe scene din România, urmând apoi o multitudine de persoane cu un impact mai mic sau mai mare asupra carierei mele, iar de un an, persoană care mă motivează 24/7 din ziua în care cunoscut-o, este iubita mea, Bibi. În ochii ei sunt un artist complet și asta mă face să am din ce în ce mai multă încredere în mine.

Cu cine lucrezi în acest moment?
În acest moment, persoană care mă ajută din tot sufletul ei la creare oricărui proiect, este iubita mea! În ultima mea piesă, „Macarena”, ea a fost factorul cheie, iar fără ea nu se putea realiza acest proiect. Pe partea de producție lucrez cu mai mulți producători muzicali, dar oamenii mei de baza sunt băiețîi de la Pink Elephant, Karo și Radu! Sunt niște oameni extrem de talentați cu care vor urmă multe proiecte.

familia lui antonio pican
familia lui antonio pican

Ai lansat de curând piesa”Macarena”. Cum au fost filmările la Dubai?
Filmările din Dubai au fost superbe, nu am simțit deloc că muncim pentru că eram unul alături de celălalt, iar peisajele de acolo te făceau pur și simplu să te simți extraordinar.

Ne-ai pregătit pentru următoarea perioada ceva anume? Ai pe țeavă ceva surprize muzicale?
Următoarele mele proiecte vor apărea în luna martie și aprilie, este vorba despre o colaborare superbă alături de frumoasă mea iubita și o piesă solo care sper să rupă topurile cel puțîn cum a rupt „Macarena”!

Ce altceva îți dorești pentru anul acesta?
Îmi doresc multă sănătate, iubire, putere de muncă, iar de restul ne ocupăm noi… avem tot timpul!

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
we ❤️ music

CONTACT