LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
PEPE

we ❤️ music

Ce pregătește Pepe pentru revederea cu fanii!

Pepe se pregătește de primul concert în aer liber din București și de revederea cu fanii care abia așteaptă să îl vadă live nu doar pe canalele de youtube și rețelele de socializare

 “Nu se știe dacă va mai apărea vreo ocazie prea curând!”

Pe 28 august, vinerea aceasta, îndrăgitul artist a pregătit mari surprize pentru concertul pe care îl va susține la FamilyFest Island, de pe insula Fundeni.

“Am tot păstrat legătura cu fanii în toată această perioadă şi cine mă urmăreste pe conturile de socializare ştie la ce mă refer. Pe măsură ce timpul trecea şi ne adunam tot mai mulţi prieteni online a apărut tot mai des întrebarea când oare ne vom mai găsi ca înainte şi să petrecem şi OFFLINE. Acum pe 28 august, vinerea aceasta, este ocazia şi nu ar trebui ratată că nu se ştie dacă va mai apărea una prea curând. Marius Chină şi echipa de la Sprint Media au găsit soluţia şi de bun simţ şi legală să se întâmple concerte cu public şi publice şi nu numai că ar trebui felicitaţi pentru iniţiativă şi reuşită ba chiar sprijiniţi cu tot ceea ce se poate. Au fost deja multe concerte acolo, pe insula de pe lacul Fundeni şi or să tot fie până la finalul lui septembrie din câte ştiu eu dar vineri este seara mea, este petrecerea mea cu prietenii mei. Nu ştiu câţi vom fi cu toţii fiindcă oricum 500 este numărul maxim de persoane admis dar şi dacă nu vom fi cât este permis vom fi cei care contează sau care au putut veni. O să fie un pic ciudat fiindcă de data aceasta nu or să mai poată da Like-uri şi Share-uri dar îmi amintesc eu repede cum e cu aplauzele şi zâmbetele. Şi apropo de ciudat … o să fie ciudat să nu mai cânt câteva ore dar o să vedem cum vom putea prelungi cât să nu creem probleme. Abia aştept aşa că ne găsim acolo, la scenă, vineri, 28 august, de la 20.00. Prezenţa este obligatorie pentru cei ce vor să se distreze, în limita locurilor disponibile. Detaliile sunt pe https://pepe.ro/concerte, ca de obicei”, a declarat Pepe, care este nerăbdător să urce din nou pe scenă.

Artistul a mai cântat între timp la câteva evenimente private dar mărturisește că îi este tare dor de un concert în adevăratul sens al cuvântului, unde să poată simți publicul alături.

“Au mai fost evenimente însă toate private şi acolo numărul este mult mai limitat decât ceea ce se întâmplă la FamilyFest Island. Toate sau aproape toate evenimentele contractate înainte de pandemie au fost amânate, reprogramate pe anul viitor şi în locul lor au apărut altele, mult mai mici ca şi număr de persoane prezente, mult mai intime. Există părţi bune şi părţi proaste la această nouă formă de a avea evenimente private dar le luăm din mers, ne adaptăm şi mergem înainte. La un moment dat ne vom aminti cum era cu multe persoane în faţa scenei şi FamilyFest este dovada vie a faptului că ne revenim uşor, uşor.

Ce mesaj le transmite Pepe oamenilor care vin să îl vadă la concertul de pe 28 august?

“Păi celor ce vin o să le zic acolo, pe viu, ce şi cum că sunt un pic nevorbit dacă ne referim la concerte offline. Celor care nu vin vreau să le zic ceva. Au pierdut ocazia perfectă de a ne distra împreună ca înainte, singura de vara aceasta dacă e să ne uităm în calendar. De auzit poate o să ne mai auzim noi dar de văzut, ne mai vedem vara viitoare”, a mai spus Pepe,  puțin nostalgic după perioada în care avea concerte pe bandă rulantă.

 

 

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT