LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Thomas Anders si Adi Sină

we ❤️ music

Adi Sînă, Akcent, super întâlnire cu Thomas Anders de la Modern Talking înainte de WeLoveMusic

Toată lumea așteaptă cu nerăbdare ca între 18 și 20 iunie să aibe loc WeLoveMusic Festival, ediția a doua, pe platoul Fețeni, de la Râmnicu Vâlcea. Se pare că și artiștii sunt nerăbdători iar Adi Sînă de la Akcent a avut ocazia să se întâlnească în avans cu artiști cu care va urca în aceeași seară pe aceeași scenă.

Vara asta fanii Akcent se vor întâlni cu Adi Sînă la Râmnicu Vâlcea, la WeLoveMusic Festival, care va avea loc în perioada 18-20 august. Solistul a fost unul dintre fericiții care s-a întâlnit cu Thomas Anders de la Modern Talking înainte de comcertul de la WeLoveMusic și au făcut o fotografie, despre care vă spunem mai multe în continuare. ”Am susținut un concert în Polonia, la un festival mare unde am cântat cu Fan Factory și Thomas Anders de la Modern Talking. Aveam cabina unul lângă altul, nu ne știam și i-am spus că suntem din România, am făcut o fotografie și i-am zis că îl așteptăm la noi în țară. Iar el a spus că vine oricum, l-am întrebat unde, însă nu știa locația și l-a întrebat pe manager. Știa doar că va fi la 100 de kilometrii de București.

thomas anders
thomas anders

L-am intrebat pe ce dată și n-a știut, iar apoi l-am întrebat daca nu cumva va cânta la Râmnicu Vâlcea, la WeLoveMusic Festival, iar el a confirmat. Și am aflat că vom cânta în aceeași seară. A rămas stabilit cu Thomas să ne revedem direct la Râmnicu Vâlcea, la WeLoveMusic pentru că vom cânta în aceeași seară”, ne-a povestit Adi Sînă încântat de această întâlnire.

akcent
akcent

Ce program are pe scenă?
Am vrut să știm în ce formulă va cânta Adi Sână pe scena de Râmnicu Vâlcea. ”Vara asta o să am multe concerte. Am si peste hotare dar și în țară foarte multe. Cât durează un concert? Depinde de formula în care se dorește să cânt. Pentru că am band, pot să cânt și o oră, și două și patru. Depinde de eveniment, de locație. Nu am dansatoare dar am fetele din backing vocals, vocalistele mele cu care mă ajut la piesele cu voci feminine, caci sunt câteva. Colegele mele sunt vocile feminine de la piesele mele. Voi cânta jumătate de oră, 40 de minute și voi cânta piesele vechi combinate cu cele noi, le voi îmbina. În principal, mă axez pe alea vechi, pentru că acelea sunt cunoscute de toată lumea, le știu fanii”, a mai povestit Adi Sînă.

Surprize la WeLoveMusic Festival
Peste 20 de artiști vor face show la We Love Music Festival
Mai este foarte puțin până la cel mai tare festival de muzică de la Râmnicu Vâlcea! A doua ediție de We Love Music Festival o să fie incendiară de-a dreptul! Cel de-al doilea sezon We Love Music Festival, care se va desfășura la Platoul Fețeni – Râmnicu Vâlcea în perioada 18-20 august 2023, are multe de oferit, iar organizatorii de la Sprint Music au reușit să realizeze mix-ul perfect pentru 3 zile pline de muzică bună și distracție pe cinste.

WeLoveMusic festival 2023
WeLoveMusic festival 2023

Lista completă a artiștilor care vor urca pe scenă la cea de-a doua ediție We Love Music Festival s-a anunțat! Așa că line-up-ul a fost dezvăluit de către organizatori iar publicul se va bucura pe Platoul Fețeni de la Râmnicu Vâlcea de prezența următorilor artiști: Thomas Anders de la Modern Talking, Willy William, East 17, Snap!, Mr. President, La Bouche, S.T.S.B. aka Fun Factory, Faydee, Cappella, Fab Morvan aka Milli Vanilli, Connect-R, DJ Project x Ioana Ignat, N&D, L.A., Holograf, Pepe, Johny Romano, Mario Joy, Akcent, Alb Negru, Corina, What’s UP, Simona Nae, MC Dylma&DJ Pappa M. DJ Dark & DJ Mentol, DJ Professor, Adrian Șaguna, Cristi Nitzu.
“A doua ediție din We Love Music Festival o să fie o ediție fantastică, din punctul nostru de vedere. Venim deja cu experiența primei ediții. O ediție foarte reușită! O ediție la care au participat peste 20.000 de oameni. Anul acesta așteptăm mai mult public pe platoul Fețeni, din Râmnicu Vâlcea”, a declarat Marius Chină de la Sprint Music, unul dintre organizatorii principali ai festivalului aflat la a doua ediție.

Ambasadorii și prezentatorii We Love Music Festival sunt, așa cum ne-am obișnuit încă de la prima ediție, Liana Stanciu și NiCK nnd.
Artiștii au făcut furori la prima ediție We Love Music Festival de anul trecut
Prima ediție a acestui festival a adus la un loc un public de 20.000 de participanți, care au reușit să își găsească ritmul preferat, la cele 2 scene din incinta acestuia. Muzica a răsunat non-stop în cele 4 zile memorabile, atmosfera din timpul a peste 30 de show-uri live fiind incendiară! Nume precum Ricchi E Poveri, ATB, Ronan Keating, Outlandish, Blue, Jay Sean, Connect-R, DJ Project au făcut un show de zile mari, iar publicul i-a răsplătit cu ropote de aplauze și o energie debordantă.
Biletele pentru We Love Music Festival se pot achiziționa de pe www.magazindebilete.ro

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT