LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Zhao și florianrus X Te-am Pupat

we ❤️ music

Zhao și florianrus au lansat videoclipul piesei ,,Te-am Pupat”

Zhao lansează prima colaborare dintre el și florianrus. ,,Te-am pupat” este o piesă jucăușă, cu un scenariu petrecut în luminile clubului, cu accent pe un flirt nevinovat, dintre două personaje fictive. florianrus completează, cu stilul său inconfundabil, versurile fresh ale lui Zhao, cu un refren ce îți va rămâne cu siguranță în minte.

Piesa a fost compusă de Anghel Antonio Nicolas (Zhao), David Enescu și Tudor Ion, iar de producție s-au ocupat Paul Iorga și Anghel Antonio Nicolas.
,,Piesa am făcut-o după ce am ajuns de la un concert de la mare, chiar de la o petrecere Takeovers, unde a pus muzică DJ Oldskull de la Bad and Boujee, de acolo și referințele. M-am distrat scriind povestea asta, iar din versuri îți poți da seama destul de ușor că vin dintr-o perspectivă expusă la rece a cuiva rănit de faptul că s-a implicat prea mult, când nu era cazul. Pe Florian îl știam de ceva vreme și mi-a venit în minte vocea lui de când trăgeam refrenul. La câteva zile i-am scris, a venit să audă piesa și a și înregistrat din prima variantă, ceea ce se și aude acum, iar după 3 ani și ceva a venit momentul să o lansăm.” ne spune Zhao.
,,E foarte cool piesa asta, e lejeră și are o poveste captivantă în interiorul versurilor. Mă bucur că Zhao s-a gândit la mine pentru aceasta colaborare și că în sfârșit o lansăm.” ne spune florianrus.
Zhao este un artist și compozitor care a fost implicat în multe proiecte muzicale și a colaborat cu mulți artiști cunoscuți și producători din România, cântecele compuse de el fiind mereu prezente în topurile radiourilor românești. Colecția sa muzicală conține colaborări cu artiști precum: Maximilian, Grasu XXL, Guess Who, Punk B, Shift, Adda și Mira. Acesta este recunoscut și pentru piesa sa lansată cu stand-up-erul Micutzu, ,,Dans”, lansată drept imn al izolării pandemice în 2020 și care a strâns 2,3M de vizualizări pe YouTube.
florianrus este unul dintre cei mai căutați songwriteri din România. În 2019, a lansat împreună cu Mira piesa care a avut cele mai multe difuzări la radio din acel an, cu 10 săptămâni de locul întâi – ,,Străzile din București”. Artistul a avut și alte colaborări de succes cu numeroase artiste apreciate în spațiul românesc: AMI, Nicole Cherry, Ioana Ignat, JO și EMAA. Piesele artistului sunt primite cu mare interes de fanii acestuia, ,,Pură ficțiune” a fost numărul 1 în topurile radio, la fel ca ,,Partea mea de vină” și ,,Dacă m-ai iubit cândva”, piesa sa în colaborare cu JO. Ultima sa colaborare, alături de Olivia Addams, pentru piesa ,,Până îmbătrânim”, se bucură de o creștere continuă și de un sprijin excelent din partea radiourilor și fanilor, fiind prezentă în Top 100 Radio Airplay România încă din prima săptămână de la lansare.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT