LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Internet Money x Yeat - No Handoutz

we ❤️ music

Internet Money colaborează cu Yeat pentru “No Handoutz”

Internet Money colaborează cu Yeat pentru “No Handoutz”. Produsa de Rio Leyva, Yeat & Taz Taylor, noua piesă combină sintetizatoare zgomotoase, 808-uri distorsionate și, bineînțeles, clopote. Manipulându-și vocea pentru a se potrivi cu instrumentalul, Yeat dezlănțuie un val de fluxuri energetice, condamnându-i cu insistență pe cei care încearcă să-i copieze stilul pentru a ajunge la vârf.

O uniune simbiotică între titanii SoundCloud adeseori imitați, combinația dintre Yeat și Internet Money reprezintă un nou hit.
Electrizantul „No Handoutz” este cea mai recentă lansare de la Internet Money, care a demonstrat că pot face magie cu toate vedetele din lumea rap. „No Handoutz” urmează „Options” ft. 24kGoldn, o colaborare puternică, condusă de chitară pop-punk. Ei au început anul cu „Flossin”, un banger cu NBA YoungBoy. Debutând pe locul 72 în Billboard Hot 100 la lansarea sa în februarie, piesa strălucitoare a strâns peste 18 milioane de stream-uri numai pe Spotify. „Options”, „Flossin’” și „No Handoutz” continuă misiunea Internet Money de a-și crește imperiul în 2022. Noile single-uri, împreună cu ascensiunea artiștilor afiliați IM precum Dro Kenji, Rotken și Rich Amiri pregătesc un an important pentru grup.

Stream / Download: https://umusic.lnk.to/NoHandoutzPR

După ce o jumătate de deceniu a dominat lumea rap din culise, Internet Money a făcut zgomot ca artist principal cu „Lemonade”, unul dintre cele mai mari hit-uri rap din ultimii ani. Piesa a strâns peste 1 miliard de stream-uri în întreaga lume, a ajuns pe locul 6 în Billboard Hot 100, a obținut certificarea triplu-PLATINUM de la RIAA, a fost nominalizat la American Music Awards și a fost interpretat la The Tonight Show With Jimmy Fallon. Internet Money a câștigat peste 40 de plăcuțe RIAA pentru melodiile pe care le-a produs în 2021, inclusiv hit-uri pentru Juice Wrld, Polo G și The Kid Laroi. Pe lângă noul perete plin de plăcuțe, producătorii de la IM Nick Mira și DT au câștigat o nominalizare la GRAMMY pentru munca lor la MONTERO de la Lil Nas X. Internet Money a găsit succesul ca artist principal din nou în 2021 cu „His & Hers” o colaborare strălucitoare cu Don Toliver, Gunna și Lil Uzi Vert, care a primit recunoașterea de la Complex, care a numit-o a 26-a cea mai bună melodie din 2021.
După doi ani în care au pregătit hituri și au construit cu un studio nou-nouț în Santa Monica, CA, Internet Money este gata să arate lumii cât de mult au crescut. Cu colaborări pe parcurs, care variază de la cele mai mari vedete din rap până la cele mai notabile nume în ascensiune și artiști super-talentați la Internet Money Records.
Internet Money este un grup de producatori fondat in 2015 de Taz Taylor. Grupul a acumulat 3 nominalizari Grammy, 58 discuri de platina, 33 de aur, si 14 hit-uri pe primul loc in Billboard. Internet Money este in spatele multor hit-uri din ultimii ani, precum: Juice WRLD – “Lucid Dreams”, Trevor Daniel – “Falling”, Lil Tecca – “Ransom”, XXXTentacion – “Fuck Love” ft. Trippie Redd si multe altele.

In 2020, grupul a lansat albumul, “B4 The Storm”, ce contine versuri de la NAV, Don Toliver, Gunna, Juice WRLD, Trippie Redd, Lil Skies, Lil Mosey, iann dior, Roddy Ricch, Swae Lee, Future, The Kid LAROI, Lil Tecca, A Boogie wit da Hoodie, Kevin Gate, 24kGoldn, TyFontaine, Young Nudy, Lil Keed, TheHxliday, lilspirit si Cochise. Albumul a debutat pe locul 10 in Billboard Hot 200. In 2021, Internet Money a lansat piesele “JETSKI” si “His & Hers”, dar in tot acest timp lucrand pentru albumele mai multor artisti precum: Lil Yachty, Lil Skies si Fetty Wap.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT