LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
inna - up

we ❤️ music

INNA, pe locul 1 pe radio în Rusia, Polonia, Bulgaria, Lituania și România cu piesa ”UP”

INNA se bucură de un nou succes cu cel mai recent single lansat ”UP” în colaborare cu Sean Paul, astfel că piesa este pe locul 1 pe radio în Rusia, Polonia, Bulgaria, Lituania și România, iar pe Shazam Global Chart este în trending în peste 15 țări, cu peste 1 milion de shazams. În plus, pe TikTok, ”UP” are peste 450 000 de utilizări în platformă, iar pe platformele de streaming are peste 10 milioane de vizualizări.

Piesa a fost relansată împreună cu superstarul de origine jamaicană Sean Paul cu videoclip oficial care în mai puțin de o lună are peste 20 de milioane de vizualizări pe YouTube.

Cu un șir impresionant de hituri, numeroase premii și concerte în Europa, Asia, America Latină, SUA, Canada și Orientul Mijlociu, INNA este cu adevărat un fenomen muzica. Cea mai incitantă voce nouă din lumea dansului, artista a strălucit în topurile globale cu hituri precum „Hot”, „Sun Is Up” sau „Déjà vu”, colaborând cu nume internaționale ca Pitbull, Flo-Rida, Daddy Yankee, Juan Magán, JBalvin, Yandel și a ajuns pe primele locuri în zeci de țări, din România până în Japonia, Mexic, Turcia, Argentina, Spania, Finlanda, Polonia și SUA.

Albumul ei ”YO” a fost lansat sub eticheta lui Jay Z, Roc Nation, reprezentând artiști de top precum Rihanna, Shakira, Mariah Carey și mulți alții. INNA a câștigat mai multe premii MTV Europe, Romanian Music Awards și RRA Awards, iar în 2012 a devenit prima și singura artistă europeană care a atins 1 miliard de vizualizări pe YouTube.

După ce a lansat albumul ”Heartbreaker” în urma primei ediții Dance Queen’s House, la începutul acestui an, artista a revenit cu prima parte a albumului ”Champagne Problems” obținut după al doilea sezon DQH. Dance Queen’s House este o sesiune muzicală care a durat 2 săptămâni, timp în care INNA a stat izolată într-o casă alături de compozitori și producători de top.

În total, albumul este format din 15 piese dance de dragoste.

Prima parte a albumului conține 8 piese, printre care „Always On My Mind”, „Ready Set Go” și „Love Bizarre”.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT