Raisa, noua revelație a industriei muzicale, a lansat “Oxigen”

we ❤️ music
Raisa e cea mai nouă descoperire a industriei muzicale și-a lansat piesa "Oxigen", produsă în studiourile DeMoga, ale producatorului de hituri - Marius Moga.

Raisa vine după două colaborări cu nume de top din România, piesa “Sticlele” fiind produsă de Tudor Ionescu (Fly Project) și echipa de la studioul lui si featuring’ul cu Connect-r, “Mă îmbracă în cuvinte”, care a ajuns la sute de mii de vizualizări și mii de comentarii în mediul online, în foarte scurt timp de lansare. “Oxigen” e o piesă de vară, fresh, cu un refren ușor de reținut, și transmite o stare de bine, cu iz de vacanță. Clipul, realizat de Isabella Szanto, prezintă o poveste de dragoste, născută la o petrecere la piscină. Multe râsete, flirturi, culoare și o piscină plină de tineri, unde cei doi se regăsesc pentru prima dată. “Am participat îndeaproape la toate sesiunile de creație de la studio, ca în final să fiu foarte încantată de cum a ieșit piesa. Așa cum v-am obișnuit, cu ajutorul regizoarei Isabella Szanto, am pus la cale un videoclip fresh, colorat și în trend, care să se potrivească cu piesa” spune Raisa. Filmarea Videoclipului a început spre seară, în cea mai calduroasă zi a verii de până acum, și a continuat pe toată durata nopții până la răsărit. “Am așteptat cu nerăbdare ziua filmării, am depins foarte mult de vreme și, după atâtea zile ploioase în luna iunie, ne-am bucurat de o zi fierbinte și o noapte peste așteptări. I-am avut alături pe câțiva tineri din echipa DeMoga Music, cărora le multumesc pe aceasta cale pentru că au participat la filmări și ne-am distrat împreună. Norocul meu este că am o echipă minunată de profesioniști, care mă ajută de fiecare dată să-mi îndeplinesc dorințele și împreună am reușit să facem un proiect frumos”, a spus ea. Și pentru că filmările la videoclip nu sunt adevărate filmări pentru clip dacă nu pun artistul în niște situații limite, Raisa are amintiri amuzante și despre acest clip: “Bineînțeles că la fiecare filmare de până acum au existat mici peripeții, cele mai multe cadre s-au filmat în piscină, tinerii petrecăreți au fost nevoiți să se distreze în apă nu foarte caldă, iar la ieșirea din apă îi așteptau foarte mulți alți petrecăreți :)), ȚÂNȚARII. După multe tuburi de spray au fost goniți, petrecerea continuând într-o atmosferă plăcută, în liniștea nopții răsunând doar piesa Oxigen”.

“Oxigen” s-a lansat luni, la 12:00, pe canalul oficial al Raisei. Artista se pregătește pentru admiterea la celebra Universitate Berklee din Boston, America.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
we ❤️ music

CONTACT