LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
„Crazy Love” - Toby Romeo si Leony - VIZE

we ❤️ music

„Crazy Love”, piesa dintre Toby Romeo și Leony, capătă acum semnătura distinctivă a duoului VIZE

„Crazy Love”, piesa care a reprezentat o colaborare de excepție între DJ-ul și producătorul Toby Romeo și cântăreața și compozitoarea Leony, primește acum haine noi. Astfel, iubirea puternică transmisă de varianta originală a piesei se combină cu o energie greu de ignorat.

Acest mix de energie și de sensibilitate își poate găsi locul, cu ușurință, în boxele de la cele mai mari festivaluri din lume, la fel de bine cum își poate găsi locul în playlisturile noastre zilnice, care ne dau motivația de care avem nevoie pentru a merge mai departe.

VIZE, duoul EDM format din Vitali și Zestovskih, și-a pus întreaga inspirație creatoare în acțiune și trimite „Crazy Love” direct pe ringurile de dans de peste tot din lume.

VIZE este un duo care se bucură de succes, cu peste 1,5 miliarde de streamuri și cu 1,3 milioane de discuri vândute. De asemenea, duoul a primit discuri de aur și de platină pentru vânzurile din opt țări. VIZE a lansat peste 40 de single-uri și remixuri pentru și cu artiști precum Felix Jaehn, Sam Feldt, Afrojack, Leony, Dimitri Vegas & Like Mike, Papa Roach, Capital Bra, Mark Forster, Alan Walker și Tokio Hotel.

Toby Romeo și-a început aventura în lumea producției muzicale încă de la vârsta de 12 ani, direct din dormitorul lui. Câțiva ani mai târziu, DJ-ul este prezent pe scena Electric Love Festival. În prezent, acesta produce remixuri pentru artiști precum Clean Bandit, Alan Wlaker, Joel Corry, David Guetta, Hook & Sling/Galantis, Nicky Romero, Kungs, Alok și Felix Jaehn.
La fel ca Toby Romeo, Leony și-a descoperit dragostea pentru muzică de la o vârstă fragedă. Aceasta a început prin a lua lecții de pian și chitară și prin prezența la diverse evenimente organizate la școală. De atunci și până în prezent, cariera lui Leony a fost într-o continuă ascensiune, iar aceasta a colaborat cu artiști precum Alan Walker, Sam Feldt, Dimitri Vegas, Steve Aoki, Pascal Letoublon, VIZE, Capital Bra și mulți alții.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT